Bak

Bizonyos nem mindennapi témák iránti érdeklődésed felfokozódhat, ha olyasvalakivel folytatsz beszélgetést, aki hasonló gondolatokat oszt meg veled, Bak. Talán az ufókról és a más bolygókon való életről cseréltek eszmét. Hirtelen úgy tekintesz az életedre, mintha egy sci-fi regény szereplője lennél. Cseréljetek könyveket és egyéb irodalmat a hasonló gondolkodásmódúakkal. Lehet, hogy nem te vagy az egyetlen, aki szerint összeesküvés folyik ellenük.

Vízöntő

Emeld új szintre vezetői képességeidet, Vízöntő. Gyűjtsd össze néhány barátodat, és tervezzetek meg egy olyan utazást, amelyet már régóta fontolgattál, de eddig vonakodtál megtenni. Az emberek természetesen rád fogják bízni a vezetést és az útmutatást, mivel úgy tűnik, mindig tudod, hogyan tartsd a dolgokat szórakoztatóan és pozitívan. Ami a munkahelyedet illeti, ez egy jó alkalom lehet arra, hogy több felelősséget – és fizetésemelést – kérj.

Halak

Patthelyzet alakulhat ki, ha nem vagy hajlandó kifejezni az érzéseidet, Halak. Automatikusan azt feltételezheted, hogy a dolgok simán mennek, ha másra bízod a döntéseket. Sajnos ez a terv valószínűleg visszafelé sül el, ha a döntést olyasvalaki hozza meg, aki nem feltétlenül a te érdekeidet tartja szem előtt. Megpróbálhatsz visszamenni, és visszacsinálni, ami már megtörtént, ezzel elrontva a megkezdett tervet.

X