Vasárnapi horoszkóp, Március 5., Élvezzük a pozitív változásokat!

Mérleg

A benned lévő erőhullám tudatja másokkal, hogy komolyan gondolod, Mérleg. Használd ki ezt a fantasztikus energialöketet a saját céljaid és démonjaid legyőzésével, ahelyett, hogy arra használnád, hogy bárki más ellen hadat üzenj. A többieknek tudniuk kell, hogy el kell állniuk az utadból, ha valamit a fejedbe veszel. Ha nem teszik, udvariasan kérd meg őket, hogy álljanak arrébb, ahelyett, hogy átgázolsz rajtuk.

Skorpió

Légy kalandvágyóbb a szokásosnál, Skorpió. Nyugodtan kirándulj el valahová anélkül, hogy térképet vinnél magaddal, vagy konkrét úti célt tartanál szem előtt. Az ismeretlenségnek izgalomba kéne hoznia és lelkesítenie, nem pedig megijeszteni és összezavarni. Az, hogy mennyire élvezed a helyzetet, a hozzáállásoddal függ össze. Lehet, hogy nem tudod irányítani a kezedben lévő lapokat, de azt biztosan tudod irányítani, hogyan játszd ki.

Nyilas

Nehéz helyzetbe kerülhetsz, ha olyan személlyel találod magad szemben, aki nem feltétlenül helyesli, ahogyan viselkedsz, Nyilas. Lehet, hogy valaki félreértelmezte valamelyik félvállról jövő megjegyzésedet, és most hevesen túlreagálja. Légy óvatos, és ne lőj vissza maró megjegyzéseket, amelyek csak tovább súlyosbíthatják a helyzetet, és káros szintre emelhetik azt. Szavaid komolyabban fogják venni, mint gondolnád.

Lapozz a következő oldalra

1. oldal 2. oldal 3. oldal 4. oldal

X