Rák

Jutalmazd meg magad mindazért a nagyszerű dolgokért, amiket magadért és másokért tettél, Rák. Megérdemled, hogy királyként bánjanak veled, ezért gondoskodj róla, hogy így is legyen. Sokszor előfordul, hogy annyira kritikusan állsz a dolgaidhoz, hogy a végén feleslegesen bünteted magad. Adj magadnak egy kis élvezetet, amiért jó vagy, ahelyett, hogy a rossz dolgokért fenyíted magad. Mindenkor azonban ne feledd, hogy úgy vagy tökéletes, ahogy vagy.

Oroszlán

Tedd tettekre a bölcsességedet, Oroszlán. Nem jó, ha felhalmozod a tudást, aztán hagyod, hogy porosodjon, mint egy régi könyv a polcon. Tedd mozgásba a gondolataidat, és figyeld, ahogy varázslatos dolgok kezdenek megnyilvánulni a szemed előtt. Ma hihetetlen lehetőségek nyílnak meg előtted, amelyek csak akkor jönnek el, ha a legigazibb formádban fejezed ki magad. Viselj valami kirívó dolgot, hogy emlékeztesd magadat és másokat is arra, milyen felháborító személyiség vagy.

Szűz

Élvezni a szép időket jó móka lehet, de az út során bajba is sodorhat, Szűz jegyű. Vigyázz, nehogy minden erőforrásodat az élvezetekre költsd anélkül, hogy félretennél valamit a szűkösebb időkre. A társaság, amit tartasz, ösztönözheti az önpusztító viselkedésedet. Mivel tudják, hogy mindig jól fogod érezni magad, a tömeg energiája magával ragadhat. Jobb, ha azokhoz tartod magad közel, akik támogatják az egészségesebb szokásokat.

Lapozz a következő oldalra

1. oldal 2. oldal 3. oldal 4. oldal
X