Váratlan sorsfordulatok várnak ezekre a csillagjegyekre július második felében

by boxika

Július második felében a Vénusz és az Uránusz kölcsönhatása az Oroszlánra, a Bakra, A kosra és a Vízöntőre lesz a legnagyobb hatással.

Vízöntő

A legnagyobb valószínűséggel a házasságában vagy az üzleti partnerével való szakítást tapasztalja majd. Lehet, hogy már átélte ezt a veszteséget, vagy lehet, hogy feladta ezt a kapcsolatot, hogy összetartsa magát. Meghozott egy döntést, és most egy nehéz élethelyzeten megy keresztül. Lehet, hogy azért hagyta el ezt a személyt, mert durva volt vagy akár erőszakos. Lehet, hogy eltávolodott másoktól, nem kommunikál többé a barátaival. Próbáljon meg nem depresszióba esni, és ne hagyja abba a társasági életet. Még akkor is, ha úgy tűnik, hogy egyáltalán nincs erőd.

Oroszlán

Ilyenkor előfordulhat, hogy a nyomásgyakorlás és az agresszivitásod miatt szakítasz egy szeretteddel. Hogy ez ne történhessen meg, meg kell próbálnod uralkodni magadon, ki kell maradnod a konfliktusokból, és határok között kell tartanod magad. Ellenkező esetben az illető hirtelen összepakolhatja a holmiját, és egyszerűen elmehet. Ha már elváltál, akkor a hosszan tartó magány időszakával nézel szembe. Jelenleg nem lesz ígéretes új randevúd. Még ha a különválásra vagy válásra nem is kerül sor, a csillagok az érzelmek lehűlését jósolják.

Kos

Kényelmetlenül fogod érezni magad. Ebben az időszakban nem akarsz majd sokat társaságba járni. Fizikai képességeid nagyon korlátozottak lesznek. Sok pénzt veszíthetsz a szerencsejátékokon vagy a fogadásokon. A szakítások elkerülhetetlenek. A gyerekekkel kapcsolatos problémák kibillenthetnek az egyensúlyodból, de próbáld megőrizni az önuralmadat.

Bak

Júliusban komoly pénzügyi nehézségekkel kell szembenézned. Állandó pénzhiányt fogsz érezni. Jelentős pénzügyi veszteségek sem zárhatók ki. Az fizetésed késedelmet szenvedhet, vagy pénzbírsággal sújthatnak. Problémáid lehetnek a munkakereséssel is. Nem lesz elég erőd és energiád az üzlethez. Próbálj meg többet pihenni és megfelelően étkezni, hogy elkerüld a megbetegedést. A stressz elkerülhetetlen, de meg kell tanulnod a lehető legnyugodtabban reagálni.