Válassz egy lapot, érdekes dolgokat árul majd el rólad

Válassz az intuíciód alapján. Csukd be a szemed – lélegezz – nyisd ki. És válaszd ki, melyik lap hívogat téged.

1. kártya lap

Egyensúly, harmónia, kiegyensúlyozottság, felelősségvállalás, a szempontok mérlegelése döntéshozatal előtt, tudatos választás. Az igazság logikus gondolkodást, objektív helyzetfelismerést, ha szükséges, a helyzet újra értékelését igényli. Az igazságról, erkölcsről, kötelességről való elmélkedés. Valószínűleg olyan helyzet állt elő, ahol mindkét fél kompromisszumkészségére szükség van. Ismerd be, és vedd tudomásul az igazságot. Tudatosítsd tetteid következményeit és az életedre gyakorolt hatását, és ennek tudatában alakítsd a jövődet.

2. kártya lap

Bátorság, higgadtság és türelem, meggyőző erő és gyengéd irányítás, visszafogott erő. Ahelyett, hogy az indulataink vezérelnének minket, nekünk kell az indulatainkat kordában tartanunk. Hinni kell a sikerben, még akkor is, ha nem azonnal és nem könnyen jön – az oroszlán szenvedélyes, és a szenvedély lángja könnyen megégeti az óvatlant. Az erőt néha meg kell szelídíteni. A rendíthetetlen elhatározás meghozza az áhított eredményt.
Többféle erő létezik. Van az erőszakos, állatias erő, a fogak és karmok kegyetlen ereje, van a kicsinyeit védelmező hattyú heves szárnycsapkodása. És ott van a hatalmas tölgy állandó, nyugodt ereje, amely egy apró makkocskából nőtt egyre nagyobbra és nagyobbra. A bambusz pedig magába fogadja a külső erőket, hajladozik, de nem törik.

3. kártya lap

Félelmek és szorongás, félrevezető illúziók, mintha a világot egy torz tükörben szemlélnénk, vágyaink hajszolása, álmok és látomások, dezorientáció. Az illúziók babonás ereje közismert, tudjuk, milyen veszélyekkel jár, ha belépünk a varázsgombák bűvkörébe. A Hold birodalma az ismert, biztonságos és kiszámítható világon túl húzódik. Ha tiszteljük, a túlvilág lenyűgöző és ihletadó, ám ha nem, akkor rémisztő és veszélyekkel teli. A legkönnyebb hagyni, hogy a lidércek tévútra vezessenek, bolyongani, tévelyegni a sötét erdőben. Ám ha nyitva tartjuk a szemünket, különleges kegyben lehet részünk: bepillanthatunk a nappali valóságon túli, elbűvölő világba. Ez itt a titokzatos ismeretlenbe, a sötétségből előbukkanó fénybe vezető út kezdete. A Hold ajándéka.

Posted in Egyéb kategória