Válassz egy kártyát, elárulja mire számíthatsz agusztusban

Első kártya

Energiája, munkabírása megsokszorozódik. Sokkal vállalkozóbb szellemű mint általában: itt az ideje, hogy megvalósítsa régóta tervezett elgondolásait is. Karrierje építgetése során azonban őrizze meg realitásérzékét: ha túlságosan optimista vagy hiszékeny, komoly veszteségekkel kell számolnia! A szerelemben sokkal szenvedélyesebb, rámenősebb a szokásosnál. Nemcsak a másik nem körében számíthat sikerekre, hanem pozitív kisugárzása más emberi kapcsolataiban is sokat segíthet. Egyszersmind merészebb, provokatívabb is szokásos formájánál.

Második kártya

Ha ihletettsége elkötelezettséggel párosul, végre megszilárdíthatja szakmai pozícióját. Kollégái, – ha vezető beosztásban van, alkalmazottjai -meglehetősen szubjektíven ítélhetik meg, bár a komoly teljesítmény rájuk is benyomást gyakorol. Csak megfontoltan költekezzen, a hónap második felében pénzügyi gondokkal kell számolnia! A szerelemben vágyainak, fantáziáinak semmi sem szabhat határt, így olyan kalandokba is belemehet, amelyekre egyébként nem érezne késztetést. Kellemes őrültségekben éppúgy része lehet, mint szélsőségesebb élményekben.

Harmadik kártya

Sok munkát, energiát fektet abba, hogy végre konszolidálja pénzügyeit. Nagyszabású ötletei, elgondolásai életképességét a gyakorlatban is bizonyítania kell, ami önnek mindig nagy kihívást jelent, még ha képes is megfelelni neki. A szerelemben kényesen ügyel szabadságára. Inkább a kötetlen, nyári flörtöket, kellemesen őrült románcokat kedveli, semmint a holtomiglan – holtodiglan típusú szövetséget. Ha már foglalt, nehezen viseli a tartós kapcsolattal járó kötöttségeket – és mindent meg is tesz a „hurok” lazítása érdekében.

Posted in Tarot