Válassz egy kártyát, elárulja hogy alakítsd a döntéseidet

Első kártya

A kreatív kompromisszumkötés könnyebbé teszi a kötelezettségek elfogadását. Ez a kártya lap azt tanácsolja, vizsgálja meg a lehetőségeket, hogy a legbölcsebb döntést hozhassa. Alaposan fontolja meg, mik az érdekei hosszútávon. Legyen körültekintő, hogy kizárhassa az elégedetlenséget hozó lehetőségeket. Legyen hajlandó kompromisszumok kötésére, azonban utána tartson ki a választása mellett. Kombinálja a racionális gondolkodást a megérzéseivel, hogy meggyőződéssel hozhassa meg a döntéseket.

Második kártya

Ahelyett, hogy túlságosan szigorú, szinte már önsanyargató lenne magához, jusson eszébe, hogy a pozitív megerősítés sokkal hatékonyabb a célok eléréséhez. Ez a lap azt tanácsolja, bízzon továbbra is a megérzéseiben, amik már eddig is sokszor a segítségére lehettek. Alkalmasnak tűnik most az idő, hogy a személyiségének legjobb oldalait megmutathassa a nagyvilágnak. Ezt a cselekedeteivel tegye meg, legyen nagylelkű és megbocsájtó, bölcs megértéssel forduljon mások szükségleteihez.

Harmadik kártya

Engedje el a múltat. A jövő várja önt támogató növekedéssel, változással. Ez a lap azt javasolja, engedje meg önmagának a növekedést, az átalakulást és éljen belső lehetőségeivel. Szabadítsa fel magát a meddő törekvések alól anélkül, hogy elhanyagolná a feladatait. Ezzel egyidőben fektessen energiát az új növekedésbe. Nem feltétlen szükséges mások elutasítása, de ne engedje, hogy hamis emberek manipulálhassák. Bízzon a sugallataiban és engedje, hogy a pozitív változást hozó felébredés megtörténhessen.

Posted in Tarot