Válassz egy angyalkártyát és olvasd el mit javasol számodra

Első kártya

Ezt az üzenetet azért küldjük Önnek, mert egy másik személy befolyást gyakorol egy olyan helyzetre, amelyben Ön is érintett. Mihály arkangyal segít a jólét fenntartásának vagy megszerzésének minden formájával kapcsolatban, beleértve az érzelmi gyógyulás megtapasztalását egy kapcsolatban. Ezt az üzenetet azért küldi neked, hogy jelezze, hogy segítséget nyújt neked a párkapcsolati és egészségügyi kérdésekben, különösen, ha a kettő összefonódik (amikor egy kapcsolat miatt fennáll a veszélye annak, hogy romlik az egészséged). Segíthet abban, hogy tiszta és szeretetteljes kommunikációt tartsunk fenn másokkal, valamint hogy feloldjuk a múltbeli félreértéseket. Ismeri a szerető, békés és együttérző szív csodálatos egészségügyi előnyeit.

Második kártya

A napsugaraknak természetes gyógyító erejük van. Bár a károsodások elkerülése érdekében elengedhetetlen, hogy kiegyensúlyozottan viszonyuljunk a napsugarakkal töltött időhöz, a nap csodálatos egészségügyi és wellness-előnyeiről rengeteg tudományosan igazolt bizonyíték áll rendelkezésre. Rafael arkangyal üzenete arra ösztönöz, hogy egy naposabb helyre menj, vagy tölts időt a szabadban, amikor csak látod, hogy tiszta és napos az idő, vagy fektess be egy teljes spektrumú világítóeszközbe. Az arkangyalok a D-vitamin bevitelét is ajánlják, emlékeztetve arra, hogy ez a vitamin természetes módon a napsugarakban található, és létfontosságú az egészséged szempontjából.

Harmadik kártya

Mihály arkangyal meghallgatta imáidat és gondolataidat és arra irányít téged, hogy ha egészségügyi kihívás előtt állsz, fordulj más szakemberekhez is, mint akiknél már jártál, hogy egy második, harmadik vagy akár negyedik véleményt is kérj. Szeretnék, ha tudnád, hogy számos lehetőség és alternatíva áll a rendelkezésedre, hogy teljesen helyreállítsd az egészségedet. Ugyanezt az üzenetet továbbítjuk neked és szerettednek is, akiknek most van szükségük egészségügyi ellátásra.

Posted in Tarot