Tündérek üzenete ma estére: A magad javára hajtsd az időd és az eregiád

„Cseréld fel a társfüggőségedet a kapcsolatokban és azt a tendenciát, hogy félelemből mindig megfelelj másoknak, a felhatalmazás és az asszertivitás attitűdjére: az önérvényesítésre és az önmagad és mások tiszteletére.”

Ez egy erőt adó üzenet, amely emlékeztet arra, hogy Isten képmására és hasonlatosságára teremtettünk. Ezért Isten ereje mindig benned van. Ráadásul minden, amit az életben megtapasztaltál, erősebbé tett téged. Az üzenet akkor érkezik hozzád, amikor átadod a hatalmadat másoknak. Talán attól féltél, hogy valami értékes dolgot elvesznek tőled, ha nem teszed meg, ha nem az ő kívánságaiknak megfelelően teszed meg, hogy egyedül maradsz. Vagy talán társfüggő vagy, és olyan ügyekbe keveredsz, amelyek valójában nem a tieid.

A tündérek most arra kérnek benneteket, hogy az asszertivitás időszakában éljetek, ami azt jelenti, hogy saját határaitok vannak, elismeritek és tiszteletben tartjátok azt, amit akartok, amit éreztek, bűntudat nélkül, és NEM-et mondtok az időtökre, a pénzetekre, az energiátokra vonatkozó ésszerűtlen igényekre. Az asszertivitás segít tisztelni és követni belső útmutatásodat, önmagad és automatikusan mások iránti tisztelettel. Ez az út vezet a harmóniához és az egészséghez.

X