Szombati horoszkóp “Sokáig nem értetted, hogy hova vezetnek a szálak az életedben…”

by boxika

Napi horoszkóp Kos

Ma mindenki mást akar tőled, mint amit bevallanak. Úgy tűnik, hogy a nyíltság álcája mögött sokkal kevésbé nyílt szándékok húzódnak meg. Nem lehetsz benne biztos, hogy kinek mik a valódi szándékai. Abban azonban biztos lehetsz, hogy a te érzéseid valódiak, és ezek nem csalnak meg téged.

Napi horoszkóp Bika

Szombaton egy kicsit le kellene csendesítened magadat. Egy kicsit le kellene csendesítened a gondolataidat, és sokkal csendesebb életre kellene váltanod. A mai napod kulcsszavai a csend, az elcsendesedés, a nyugalom, a béke és a befelé figyelés lesznek. Holnap sokkal inkább kifelé élsz majd, mint ma.

Napi horoszkóp Ikrek

Sokáig nem értetted, hogy hova vezetnek a szálak az életedben, és talán pont ma kezded el megérteni mindazt, ami az elmúlt hetekben történtek veled. Ma már látod a végcélt, azt a pontot, ahová az utad és az események vezetnek. Lassan meg kell barátkoznod azzal a gondolattal is, hogy az a végcél egy újabb út kezdete lesz.

Napi horoszkóp Rák

Ha eleged van abból, hogy valaki nem hajlandó elmondani neked azt, amire kíváncsi vagy, akkor nem a kérdés megfogalmazásán kellene változtatnod, hanem a forrásodat kellene lecserélned. Ha nem kapsz választ, akkor kérdezd meg ugyanazt a kérdést mástól is. Figyeld meg, hogy mások mennyivel készségesebben válaszolnak neked.

X