Bak

Az emberek ma különösen érzéketlennek tűnhetnek az érzéseid iránt, Bak, de próbálj meg nem elkeseredni emiatt. Hirtelen késztetést érezhetsz arra, hogy fizikai módon cselekedj, és ezt meg is kell tenned, de konstruktív módon. Menj ki a házból, és sétálj vagy kocogj egy tó vagy folyó mellett. Nyisd ki az elmédet abból a ketrecből, amelyben eddig ült, és nézz egy kicsit más szemszögből az életedre.

Vízöntő

Ma vesd bele magad az élvezetekbe, Vízöntő! Semmi sem állíthat meg. Hatalmas erő áll a rendelkezésedre, használd bölcsen. Nagyon sok mindent elérhetsz, és rendkívül pozitív átalakulásokat hajthatsz végre az életedben. A fizikai vitalitásod különösen erős, a szexuális életed pedig különösen aktív lehet. Ügyelj arra, hogy megoszd másokkal is a lelkesedést, amelyet sugárzol. Nem te vagy az egyetlen élő ember ezen a bolygón, szóval terjeszd szét ezt a szeretetet.

Halak

Úgy érezheted, hogy valami történik körülötted, amit nem tudsz megragadni, Halak. Az elméd ide-oda ugrál, mintha egy labdát figyelnél egy teniszmeccsen. Lehet, hogy a dolgok gyorsan változnak körülötted. Úgy érezheted, itt az ideje, hogy felpattanj a szekérre. Nézz körül, mielőtt ugrasz, és sodródj az árral. Ne feledd, hogy a legjobb döntéseket nem mindig az eszével hozza meg az ember; hanem néha a szívével.

X