Mérleg

Hatalmas erő áll ma a rendelkezésedre, Mérleg, és vigyázz, hogy bölcsen használd fel. Ez egy meglehetősen átalakuló időszak számodra, és a tested számos változáson mehet keresztül. Ma rendkívül erős benyomást tudsz tenni az emberekre, ezért gondolkodj, mielőtt cselekszel. Ez az energia balesetben vagy valami egészségtelen dologban nyilvánulhat meg, ha nem megfelelően használod.

Skorpió

Nagy konfliktus lehet az életedben, ami most szinte megváltoztathatatlannak tűnik, Skorpió, hogy kontrollálni tudd. Úgy érezheted, mintha egy háború dúlna körülötted, és csak azt szeretnéd, hogy véget érjen. Akár tudatában vagy, akár nem, van szereped ebben a helyzetben, és bizonyára megvan a hatalmad ahhoz, hogy befolyásold ennek a veszekedésnek a kimenetelét. Vállald a felelősséget a tetteidért, és lépj a tettek mezejére.

Nyilas

Úgy tűnik, ma egy hatalmas erő dolgozik ellened, Nyilas, de vedd észre, hogy igenis megvan a hatalmad ahhoz, hogy pozitív eredményt érj el. Használd ki ezt a konfliktust arra, hogy egyensúlyt találj egy instabil helyzetben, és próbáld meg nem túlságosan megingatni a felettesednél. Ma nagy tűz van a tarsolyodban, és a tetteidnek különösen nagy ereje van. Fontold meg, hogy beiratkozol egy tanfolyamra, vagy keresd a spiritualitás útját.

Lapozz a következő oldalra

1. oldal 2. oldal 3. oldal 4. oldal
X