Rák

Próbálj meg nem kizökkenni a tűztől, ami úgy tűnik, hogy tombol körülötted, Rák. Végső soron te tudod, mi a helyes és mi a helytelen, ezért ne tedd magadat és a büszkeségedet kockára. Tartsd nyitva a szemed, hogy mi történik a környezetedben, de ne érezd úgy, hogy bele kell szólnod egy bizonyos cselekvési irányba, ami nem egyezik a belsőddel. Irányítsd, amit tudsz, de ne aggódj a többi helyzet miatt.

Oroszlán

Szedd össze magad a csizmádnál fogva, és vágj bele a mai napba, Oroszlán. Remek helyzetben vagy ahhoz, hogy erős és maradandó benyomást gyakorolj másokra. Bármilyen csoportmunka különösen kedvez. Tetteid mögött erőteljes lendület áll, ezért légy óvatos, hova célzol a fegyverekkel. Kezdeményezz akciókat azokon a helyeken, ahol a dolgok stagnálni látszanak. Az átalakulás az egészséges növekedés kulcsfontosságú szempontja. A mai nap kiválóan alkalmas az ilyen fontos célok követésére.

Szűz

Érzelmi természeted ma felpörgöttnek tűnhet a cselekvésre, Szűz, bár lehet, hogy nem tudod, milyen irányba indulj el. A motor jár, de valamiért a szélvédő kissé zavarosnak tűnik. Próbálj meg az életed azon területeire összpontosítani, amelyek nagy felújításra szorulnak. Próbáld meg őket jobbá tenni. Amint a szélvédő kitisztul, indítsd be a motort, és vágj bele. Kezdeményezd a cselekvést, különben lehet, hogy rád fognak hatni.

Lapozz a következő oldalra

1. oldal 2. oldal 3. oldal 4. oldal
X