Kos

Egy ellentétes személy vagy helyzet ütheti fel a fejét ma, Kos. Ismerd fel, hogy ugyanabból az energiából meríthetsz, ami miatt ők cselekszenek, és mondd el a saját álláspontodat a jegyzőkönyvbe. Állj ki ezzel az erővel szemben, és hagyd, hogy az álláspontodat meghallgassák. Néha szükség van arra, hogy egy kicsit nyers és szókimondó legyél, hogy békét és egyensúlyt teremts egy instabil helyzetbe.

Bika

A mai nap az átalakulás nagyszerű napja, Bika, és tetteidnek a szokásosnál mélyebb belső jelentése van. Vigyázz, hova célzol a nyiladdal, mert a hegye ma extra szúrós. Lehet, hogy az emberek rossz irányba terelnek, és emiatt úgy érzed magad, mint egy fazék víz a forró tányéron. A hőfok fel van tekerve, és a fedél mindjárt felrobban. Vigyázz, hogy ne üss meg senkit, amikor a fedél kirepül.

Ikrek

Használd a mai erőteljes energiát arra, hogy a lényegre térj, és lecsupaszítsd a homlokzatot, amely jelenleg több kárt okoz, mint hasznot. Nyisd meg magad a világ felé, Ikrek, és mutasd meg a környezetednek, hogy sokkal többet tudsz nyújtani, mint amennyit eddig elárultál. Vedd át az irányító szerepet az adott helyzetben, és adj hangot az igényeidnek. Meglátod, hogy a mindennapi életed óriási mértékben javulni fog, ha közlöd az igényeidet.

Lapozz a következő oldalra

1. oldal 2. oldal 3. oldal 4. oldal
X