Bak

A szerencse a te esetében az érzelmi szférát célozza meg, és ha párkapcsolatban élsz, akkor számíthatsz arra, hogy ez hivatalossá és mindenki számára ismertté válik. Családi összejövetelekről, szülő-gyerek, anyósok – menyek vagy vejek – találkozásáról van szó, és persze a leendő házasság lehetősége is szóba kerül. Számodra tehát megszólalnak az esküvői harangok, és minden érzelem megvan ahhoz, hogy boldognak érezd magad.

Vízöntő

Rendkívül jótékony hónap ez számodra, különösen akkor, ha az elmúlt időszak felkavart, és számtalan szorongást vagy frusztrációt okozott. A szerencsédet ebben a hónapban egyszerűen a pihenés és a kikapcsolódás állapota fogja alakítani, ami segít helyesen látni, gondolkodni és dönteni az életedről. Képes leszel csökkenteni a stresszt és jól élni, a pohár derűs oldalát nézni, nem pedig a hiányosságokat, sérelmeket vagy rosszabb esetben a féltékenységet és az irigységet.

Halak

A szerencse és a jó pénz hónapja ez számodra kedves Halak. Ha nem adod fel a vállalkozásodat vagy a projektedet, illetve ha nem hagyod el a papíron meglévő jövőbeli terveidet, a csillagok nagy terveket szőnek veled, és sikerül gyors profitot termelned mindenből, amivel foglalkozol. Bátorságra van szükséged, és ne hagyj fel a lelkesedéseddel mások véleménye miatt, vagy mások tapasztalataiból levonva a tanulságokat. Ezúttal a te életed a tét, a tapasztalataidról van szó, és nem kell lemondanod róluk.

X