Rák

Igazán látványos hónap ez a  csillagjegyed számára, és az idei év meglepetései még csak most kezdődnek. A májusi szerencse egy vagy több olyan győzelmet hoz számodra, amire nem számítottál, vagy ami a tervezettnél hamarabb érkezik. Így akár jutalmat kapsz a kemény munkádért, akár szponzori támogatást, hogy hatékonyabban és jobban végezd el a projektjeidet, pénzben nem lesz hiányod. És mégis, a pénzzel még több pénzt fogsz tudni keresni. A Jupiter, a szerencse bolygója támogat téged, ügyelsz arra, hogy értéked és tapasztalatod szerint a legmagasabb fokon teljesíts. Hozd ki a legtöbbet minden napodból ebben a hónapban!

Oroszlán

A májusi szerencse új távlatokat nyit és felébreszti vágyaidat a romantika terén. Akár egyedülálló vagy, akár párkapcsolatban élsz, a mindennapi rutin eluralkodott rajtad, mivel hónapok óta nem tudod élvezni az életet és a szerelmet. De mivel a dolgok sosem történnek ugyanúgy, a májusi meglepetéseid igen látványosak lesznek, és arra késztetnek, hogy kinyisd a szíved. Ha pedig egyedülálló vagy, még jobb, mert ez lehet az a hónap, amikor egy leendő kapcsolat kezdhet kialakulni.

Ne feledd, annyi szeretetet adj, amennyit szeretnél kapni. Mostantól kezdve hatalmadban áll megváltoztatni a dolgokat, a körülötted lévők irántad és az egész életed iránt érzett érzéseit.

Szűz

Kedves Szűz, nagy szükséged van egy új esélyre, és igazán megérdemled. Májusban pedig a Jupiter a Bikában, egy hozzád hasonló földi jegyben, és a Merkúr folytatja a közvetlen mozgását szintén a Bikában, valahogy meghatározza az életedet. A szerencséd ebben a hónapban a szakmai szférában lesz, ahol segítségre van szükséged, hogy leküzdj néhány akadályt vagy pillanatnyi kihívást.

És mivel ebben a hónapban is szeretnéd mozgósítani az energiáidat, még ha a hónap első felében nem is a legjobbak a kilátások, a siker kulcsa a különböző megközelítésekben és az érdeklődési köröd szélesítésében rejlik majd. Ezt pedig akkor fogod megtalálni, ha nem ragadsz le a régi kísérleteidnél vagy módszereidnél, és a dolgok másképp kezdenek el alakulni. Az üzleti életben vagy egyénileg dolgozóknak zseniális ötletük támadhat, amellyel pénzt kereshetnek, az alkalmazottak pedig a felkeltik a feletteseik figyelmét a leleményességükkel, és megjutalmazzák őket.

Szóval, kedves Szűz, találd fel magad újra! Megérdemled ezt az esélyt, és ha következetes maradsz, ebben a hónapban senkitől sem kapsz elutasítást!

Lapozz a következő oldalra

1. oldal 2. oldal 3. oldal 4. oldal
X