Kos

Májusban a pénz és az anyagi javak terén van szerencséd. Anyagi helyzeted ebben a hónapban javulni fog, és ha van is még hova fejlődnöd, a törlesztés után marad elég pénzed, és még arra is van lehetőséged, hogy kényeztesd magad. És jó hír, hogy új perspektívák nyílnak meg előtted, egy új útja alakul ki annak, hogy erőfeszítéseket tegyél és többet keress. Élvezd tehát a hónap közepéig a Jupiter nagy jótékony tranzitját a jegyeden keresztül, majd a következő hónapokban használd ki, hogy ez a bolygó a Bika jegyében halad át, ahonnan aktiválja a jegyed pénzügyek házát, szerencsét és jólétet hozva.

Bika

A május váratlan szerencsét hoz a Bika embereknek érzelmi téren, különösen az egyedülálló Bikák számára, akik most szeretnének kiteljesedni egy lelki társ mellett. A Jupiter, a nagy jótevő és a szerencse bolygója május 16-án lép a jegyedbe, és jövőre egyre inkább felvirágzik az életed.

És ahogy már említettem, ez a hónap egy különleges személyt is hozhat az életedbe, akit mindenáron az életedben akarsz majd tudni. Az első randevúhoz nem lesz hiányod bátorságban vagy karizmában, de vigyázz, hogy ne légy túlságosan túlbuzgó vagy tolakodó. Az esélyeid jók, de lépésről lépésre haladj.

Ikrek

A májusi szerencséd az üzletről és az új befektetésekről szól. Ez az időszak kedvez a pénzkeresésnek, és az üzletembereknak, a vállalkozóknak vagy a munkán kívüli együttműködések révén ragyogó ötleteid lehetnek, és így extra pénzt kereshetsz.

Ahhoz pedig, hogy ez tökéletes legyen, figyelj arra, hogy milyen képet mutatsz az ügyfeleknek, kamatoztasd a szaktudásodat, és ha nem vagy elég jó, hívj szakembert. Az új marketingmódszerek és a közösségi médiában történő népszerűsítés kiegészítheti a szóbeli ajánlásokat, amelyekre eddig is támaszkodtál.

Lapozz a következő oldalra

1. oldal 2. oldal 3. oldal 4. oldal
X