Szerelmi horoszkópok Vasárnapra, Július 18.

by boxika

Kos

Ma nagyon alaposan és őszintén meg kell vizsgálnod a kapcsolatod, ha az érzéseid lanyhulnak, és fel kell mérned, hogy mi az oka a köztetek lévő problémák egy részének. A problémákat gyökerüknél vizsgáld meg, és lásd őket annak, amik. Ezután őszintén és nyíltan foglalkozz velük. Ez az egyetlen módja annak, hogy igazán megértsd a partnered, és hogy ő valóban megértsen téged.

Bika

Ma kissé frusztráltnak érzed magad a szerelmi életedben, mivel most némi viszály van jelen a kapcsolatodban, ami miatt kissé feszültnek érzed magad. Van erőd ahhoz, hogy elmondd a véleményedet a partnerednek, és a párod viszonylag fogékony rád. Ma képes vagy arra, hogy az apró akadályokat annak lásd, amik, és nem fogod túlságosan felfújni a problémákat.

Ikrek

Valószínűleg feldobod kedvesed napját egy apró szeretetteljes gesztussal. Az ilyen apró gesztusokra emlékezni fog a partnered, és arra ösztönzi majd, hogy hasonló erőfeszítéseket tegyen a románcotok táplálásáért. Ezek az apró erőfeszítések nemcsak életerőt hoznának a kapcsolatba, hanem megnyitnák az utat a megbocsátás és a nézeteltérések elfelejtése előtt is.

Rák

Romantikus életedben a türelem és a megbocsátás a nap szabálya. Lehet, hogy nemrégiben volt egy kis veszekedés közted és a párod között, és a mai nap a megfelelő alkalom arra, hogy megbeszéljétek, majd megbocsássatok, és aztán elfelejtsétek. Ne próbáld meg a szőnyeg alá söpörni, különben később újra előkerül, hogy kísértsen. Legyen tiszta a kommunikáció, és bocsáss meg teljesen a partnerednek, és a kapcsolatod ismét jó útra tér.

Oroszlán

Ma a szerelmi életed szenvedhet, és semmiképp ne állítsd szembe a partneredet. Győződj meg róla, hogy nem követsz el semmilyen manipulatív vagy rosszindulatú viselkedést, hogy visszavágj partnerednek valamilyen korábbi indiszkrécióért. Ha a partnered előtt flörtölsz valaki mással, az csak ellenségeskedést szít köztetek, és a végén mindketten rossz kedvűek lesznek. Ha vannak olyan problémáitok, amelyeket meg kell beszélnetek, akkor beszéljetek róla nyíltan, és döntsétek el közösen, hogyan gyógyíthatjátok be a sebeiteket.

Szűz

Ma úgy érezheted, hogy nem vagy összhangban a szerelmi partnereddel, és hogy a kapcsolatotok kihűlt. Úgy érezheted, hogy elítélnek téged, vagy olyasmivel gyanúsítanak, amit nem te tettél. Még ha a partnered nem is mondott semmit, vedd magadnak a bátorságot, és beszélj vele erről a kérdésről, hogy tisztázd a helyzetet. Lehet, hogy eleinte kínos lesz, de meglátod, hogy ez segít visszatalálni a kapcsolatodhoz, és a végén jobban fogod érezni magad.

Mérleg

Lehet, hogy a szerelmi életedben nemrégiben szakítás történt számodra, és a szíved fájdalmasan vágyik arra, hogy újra együtt lehess a kedveseddel. Ezen a téren ma előrelépés történhet, még akkor is, ha valójában nem tudsz találkozni a kedveseddel. De figyelned kell néhány jelre, amelyek arra utalnak, hogy egy találkozás hamarosan bekövetkezik. Tervezz valami különlegeset!

Skorpió

Próbáld meg elkerülni a féltékenységet a mai napon a kapcsolatodban, mert ez éket verhet közéd és a párod közé. Ne kezdj el féltékenykedni a partnered barátaira, és ne adj okot a partnerednek arra, hogy féltékeny legyen rád. Egy egészséges romantikus kapcsolatban nincs helye az irigységnek. Jobban jársz, ha mindent őszintén és nyíltan megbeszélsz.

Nyilas

Mivel a partnered az utóbbi időben kissé agresszívvá válhatott, szükség van arra, hogy átbeszélj néhány ma előtérbe kerülő kérdést. Szánj időt a dolgok megbeszélésére, és mindenképpen legyél világos a kívánságaid illetően, hogy elkerüld a felesleges félreértéseket. Mindketten fogékonyak lesztek a másikra, ami növekvő harmóniához és megértéshez vezet majd kettőtök között.

Bak

Ma félreértés vagy veszekedés lehet a kapcsolatotokban, amelynek feloldása időbe telik. Meglehet, hogy meglepődtél a probléma kialakulásán, mivel nem számítottál rá. Azonban nem kell mást tenned, mint nyílt kommunikációt kezdeményezned a partnereddel, és viszonylag könnyen megoldhatjátok az ügyet. Ne félj beszélni róla.

Vízöntő

Ma valószínűleg elmerülsz a pároddal kapcsolatos édes emlékeidben, ha rá gondolsz. Ebben a pillanatban vágyhatsz a társaságára. Ezek a gondolatok elvonhatják a figyelmedet a munkádról, de ezek is hozzátartoznak az élethez. Élvezd a kapcsolatot, amelyet kialakítottatok egymással, és élvezz ki minden közös pillanatot.

Halak

Egy szeretett személy kissé távolságtartónak tűnik ebben az időszakban. Ne aggódj, ez csak átmeneti. Ne rágódj ezen a rossz hangulaton és az utadba kerülő negatív energián. Lépj tovább, légy türelmes, és csinálj valamit a barátaiddal vagy a családoddal. Ne keveredj felesleges vitába. Ha valami szórakoztató és érdekes dolgot csinálsz a partnereddel, sokkal jobban fogod érezni magad. A dolgok hamarosan visszatérnek a normális kerékvágásba, úgyhogy ne aggódj.