Szerelmi horoszkópok Szerdára, Július 21.: Több térre van szükséged a kapcsolatodban

by boxika

Kos

Ma úgy találod, hogy a romantika és az érzékiség szikrája fellobban a kapcsolatodban, még akkor is, ha már nagyon régóta együtt vagytok. Még akkor is, ha a gyermekeiddel és a szüleiddel vagy együtt, ma nyilvánvalóan jelen lesz egy kis extra törődés és szeretet. Ez egészséges a kapcsolatotok szempontjából, és nem kell félnetek kifejezni ezt.

Bika

Ma romantikus téren arra kell koncentrálnod, hogy meghallgasd a partneredet, mivel a dolgok valószínűleg kissé feszültek lesznek. Valamit el akar mondani neked, de te nem vagy hajlandó meghallgatni. Ülj le egy csendes, zavaró tényezők nélküli helyre, és hagyd, hogy a partnered elmondja, mit érez. A kapcsolatotoknak jót fog tenni ez az együtt töltött idő, és a végén erősebb lesz a köteléketek.

Ikrek

Ma félreértheted a partneredet, és ez mindenhol sértődéshez vezethet. Figyelmesen hallgasd meg, mit akar mondani a partnered; a te érdekeid tartja szem előtt. Ez a félreértés egy jó szándékú barát közbeavatkozásának köszönhető. Ne figyelj oda arra, amit a barátod mond, és bízz meg feltétlenül a partneredben.

Rák

A testi vágy jelenléte a kapcsolatodban csökken, mivel az elméddel kapcsolatos ügyek minden figyelmedet lekötik. Próbáld meg, hogy a munkahelyi problémáidat ne vidd haza magaddal, különben azok a partnered iránti romantikus érzéseid útjába állnak. Hogyan tudsz otthon teljes mértékben a kapcsolatodra összpontosítani, ha még mindig az irodai problémákon merengsz?

Oroszlán

A testi kapcsolatok nem hoznak örömet ebben az időszakban. Valami olyasmire van szükséged, ami a szívednek és a lelkednek szól, és nem egyszerűen valamire, ami pillanatnyi örömet okoz. Ha párkapcsolatban élsz, akkor ma beszélj erről a partnereddel. Ha csak alkalmi kapcsolatban vagy, nézz magadba, és győződj meg róla, hogy a valódi vágyaidnak megfelelően cselekszel.

Szűz

Ma negatív gondolatok foglalkoztatnak. A jelenlegi kapcsolatod azonban nem teljesíti minden vágyadat vagy romantikus kapcsolatra vonatkozó kívánságodat. Lehet, hogy döntést kell hoznod arról, hogy mit tegyél a jelenlegi kapcsolatoddal kapcsolatban. Ha véget akarsz vetni neki, fejezd ki magad világosan és őszintén, és próbáljatok meg a végén barátok maradni.

Mérleg

Ma valószínűleg belefáradtál a rutinba és az unalomba a szerelmi életedben. Itt az ideje, hogy kicsit felpezsdítsd a dolgokat azzal, hogy változtatsz a rutinodon, és elmész a városba egy kis ismerkedésre. Menj csak a pároddal, vagy vigyél magaddal más párokat is, és meglátod, hogy a rossz közérzeted egy része kezd eltűnni. Légy ma kalandvágyó a romantika világában, és pozitív eredményeket fogsz látni!

Skorpió

Ügyelj arra, hogy testi vágyaid ma ne kerekedjenek felül, és ne kényszerítsenek olyan helyzetbe, amit később megbánnál. Próbálj meg uralkodni minden vágyadon és késztetéseden ebben az időszakban, mivel nem lenne előnyös, ha olyan rövid távú kapcsolatokba bocsátkoznál, amelyeknek semmi reményük sincs a tartósságra. Próbálj meg ma egyenes fejjel járni.

Nyilas

Több térre van szükséged a kapcsolatodban, és ezt meg kell beszélned a partnereddel. Az utóbbi időben kissé fojtottnak érezted magad, ezért most szükség van arra, hogy közöld, amit érzel. Biztosan sikerül kompromisszumot kötnötök, és a rövid szünet, amit egymástól tartotok, talán lehetővé teszi, hogy mindketten újra kapcsolatba kerüljetek önmagatokkal, és aztán többet hozzatok vissza a kapcsolatotokba.

Bak

Ma azt tapasztalhatod, hogy folyton apró civakodásokba keveredsz a pároddal, és nem is vagy biztos benne, hogyan történik ez folyamatosan. Legalább ma győződj meg róla, hogy a lényegre koncentrálsz, és nem támadod vakon a partneredet. Ez ugyanis egy egyébként egészséges kapcsolatot vesz el, és elveti a harag és a neheztelés magvait. Használd ma a nyelvi képességeidet a félreértések tisztázására.

Vízöntő

Partnered távolságtartónak tűnik, és természetes, hogy elhanyagoltnak érzi magát. Bár általában véve boldog vagy a kapcsolatodban, előfordulhat, hogy a partnered túlságosan elfoglalt melletted, és kezded elhanyagoltnak érezni magad. Szánj időt arra, hogy elmondd a partnerednek, hogyan érzel, és a nyíltságod és őszinteséged begyógyítja a keletkezett sebeket. Ez a kissé nehéz időszak hamarosan elmúlik.

Halak

Ez az a nap, amikor mindent megteszel azért, hogy a romantika világában a párod kedvében járj, legyen szó akár a ruháidról, akár az ételeidről. Azok az egyedülállók, akik az utóbbi időben rendkívül unatkoznak a napi régi rutinnal, talán itt az ideje, hogy valami izgalmasat és kívülről jövő dolgot csináljanak!

X