Kos

A jelenlegi égi energia csodákat tehet a szerelmi életeddel, ha nem sietsz túlságosan. Most egy természetes melegség van körülöttetek, ami segít az embereknek megnyílni egymás felé, és mindenütt pozitív kommunikációra ösztönöz. Ha azt a különleges személyt keresed, akkor inkább arra koncentrálj, amit adni tudsz, mint arra, amit kaphatsz. Ez csodákra képes.

Bika

Ne aggódj, ha ma este nem érzed magad a legmagabiztosabbnak. Tedd meg az erőfeszítést, hogy legalább kommunikálj azzal a személlyel, akihez vonzódsz, mert biztosan megéri. A jelenlegi bolygóállás azt sugallja, hogy csodásan fogtok beszélgetni, és rájöttök, hogy sokkal több közös van bennetek, mint eredetileg gondoltátok. De egy erőteljes kémia is jelen lesz – ez egy plusz bónusz!

Ikrek

A jelenlegi bolygóenergiák valódi lehetőséget adnak a romantika kivirágzására ott, ahol korábban úgy tűnt, hogy egyáltalán nem történik semmi. Akár mindketten hajlandóak vagytok ez alkalommal nagyobb esélyt adni egymásnak, akár esetleg olyasmit láttok meg egymásban, amit eddig nem igazán vettetek észre – megvan a lehetőségetek arra, hogy sztárallűrökké váljatok, és Ámor telitalálatot fog szerezni.

Rák

A mai asztrális energia a romantika és a románc minden aspektusára nagyszerű napot sejtet. Ez a lágy, engedékeny tekintet minden tekintetben sikert hoz majd nektek. Ha személyesen is találkozhatsz a kedveseddel, próbálj meg érzéki, filmszerű, kissé áttetsző ruhákat viselni, és viselj hozzá illő, finom, de gyönyörű illatot.

Oroszlán

A bolygóenergiák mai összjátéka csodálatos lehetőséget teremt egy igazi romantikus kikapcsolódásra. Élvezheted, hogy a szerelmeddel lehetsz, és jó ötlet lehet, ha időt szakítasz magadra, hogy valami különlegeset csinálj, így erősítheted a köztetek lévő köteléket. Ha egyedülálló vagy, akkor egy virtuális eseményen való részvétel ma este értékes nyereményt hozhat.

Szűz

A szerelem és a romantika hevesebb és szenvedélyesebb a mai égi konfigurációval. Könnyebben ki tudod majd fejezni az érzéseidet, mint az utóbbi időben. Akár szóban teszed ezt, akár úgy, hogy egy csodálatos ajándékot vásárolsz kedvesednek, ugyanolyan jól fogod érezni magad, amikor ezt a bókot adod, mint ő, amikor megkapja. Valójában minden olyan mód, amellyel fokozhatod a kapcsolatotokat, előnyös lesz.

Mérleg

A mai égi energia lehetőséget teremt arra, hogy visszahozz egy kis melegséget egy olyan személyes kapcsolatba, amely az utóbbi időben kissé jegessé vált. Bármi legyen is az oka a kommunikáció hiányának, a kozmosz kényelmesen felpörgette a forróságot, így a köztetek lévő nehézségek fokozatosan elolvadnak. Kezdetnek mindketten kezdhetnétek azzal, hogy egy csodálatos, hatalmas ölelést adtok egymásnak.

Skorpió

Az emberek a mai égi energiával sokkal nyitottabbak az érzelmeik kifejezésére, ami egy aktuális személyes kapcsolat szempontjából nagyban megkönnyíti az életet. Akármennyire is próbáltad már rávenni a kedvesedet, hogy vallja be az irántad érzett érzéseit, akár tisztességes, akár tisztességtelen eszközökkel, nem biztos, hogy sikerrel jártál. Ma azonban, minden erőfeszítésed nélkül, most mindent elárulnak.

Nyilas

A jelenlegi bolygókonfiguráció a mai napot meglehetősen érdekessé teheti a szerelmi életed szempontjából. Ha ma este találkoztok, akkor számítsatok arra, hogy ez egy csodálatos alkalom lesz, ahol mind te, mind a potenciális partnered feltöltődve fogtok kijönni belőle. Sőt, nagyon is érezhető lesz az az őszinte melegség, amit egymás iránt éreztek.

Bak

A mai bolygók energiája miatt nagy élvezetben lesz részed. A harmónia csodálatos érzése van a levegőben, ami lehetővé teszi, hogy te és a kedvesed is jól érezzétek magatokat. Akár el tudtok menni valahová, akár otthon maradtok, és a tökéletes intimitás légkörét teremtitek meg csak kettesben, sokkal boldogabbnak fogjátok érezni magatokat, amiért minőségi időt töltöttetek együtt.

Vízöntő

A jelenlegi asztrális energia tökéletes ahhoz, hogy egy nagyszerű estét élvezz egy különleges valakivel. Ha ő is annyira szeret öltözködni, mint te, akkor nagyon jól szórakozhattok együtt, amikor kiválasztjátok, mit vegyetek fel, és milyen kiegészítők illenek a ruháitokhoz. Ez egy olyan alkalom, amikor a lehető legjobban nézhettek ki és érezhetitek magatokat, függetlenül attól, hogy mit választotok közösen.

Halak

Sokkal lágyabb és sokkal engedékenyebb minőség van a levegőben, különösen, ha az aktuális aspektus is szerepet játszik. E nagyon romantikus kozmikus hatás alatt nem kell kiszúrnod egy potenciális partnert, hogy aztán rögtön belerohanj. Lassan közelíthetsz feléjük (esetleg online vagy sms-ben), és nem kell sietned, hogy kitaláld, hogyan tudnád a legjobban megnyerni őket a saját álláspontodnak. Nyugodtan csináld!

X