Szerelmi horoszkópok Keddre, Július 20.: A mai égi energia lendületet ad ahhoz, hogy valóra válts egy álmot

by boxika

Kos

A jelenlegi bolygóállás arra ösztönöz, hogy a sok lehetőség közül válassz egy személyt (jelenlegi vagy leendő) partnerednek, akik mind azt gondolhatják, hogy náluk van a kulcs a szívedhez. Mindegyiküket nem ismerheted meg igazán mélyen, és erre ma rá is jössz. Egyikük különösen különleges, ezért talán bölcs dolog lenne kitartani mellette.

Bika

A mai jelen lévő aspektus a harmónia természetes jelzője, és úgy hat, hogy eloszlatja a kapcsolatodban felgyülemlett feszültségeket. Használd ki az alkalmat, hogy szeretetedet azzal mutasd ki, hogy gyakorlatias dolgokat teszel kedvesedért, például egy csodálatos masszázst adsz neki illatos olajokkal, főzöl neki egy remek ételt, vagy megfelelő ajándékot adsz neki. Ezeket a dolgokat most igazán értékelni fogják.

Ikrek

A jelenlegi égi energia azt jelzi, hogy valamit, amit a (jelenlegi vagy leendő) partnerednek mondani szeretnél, olyan mély jelentőséggel bír és annyira személyes számodra, hogy azon gondolkodsz, hogy valóban kimondd-e a szavakat vagy sem. Amíg azt képzeled, hogy rosszul fogadhatják, addig félni fogsz attól, hogy egyáltalán kinyisd a szádat. Jobban tennéd, ha magadra vennéd a távolságtartás légkörét.

Rák

Szavakkal és beszélgetéssel közvetíted az érzéseidet annak a különleges személynek az életedben, akit szeretsz. A jelenlegi asztrális konfiguráció azt jelzi, hogy már elértetek egy bizonyos szintet a kapcsolatotokban, és szeretnétek még mélyebbre vinni. Azon tűnődsz, hogyan tudnád ezt a vágyadat úgy közvetíteni szerelmednek, hogy az inkább inspirálja, mint megfélemlítse. Ne aggódj – csak vágj bele.

Oroszlán

A mostani aspektus miatt a kezdeti randevú nehézkes lehet, de ha kitartó vagy, rájöhetsz, hogy megéri a fáradtságot. Nem arról van szó, hogy nem tudtok azonnal egymásra találni, sokkal inkább arról, hogy úgy érzed, van köztetek valami olyan mélység, ami miatt legszívesebben a másik irányba menekülnél. Csak lassan haladjatok, és élvezzétek, hogy megismerhetitek egymást.

Szűz

A mai égi energia lendületet ad ahhoz, hogy valóra válts egy álmot. Ha arra gondolsz, hogy partit rendezel, és meghívsz magad mellé egy különleges személyt, akkor ügyelj arra, hogy a hangulatot nagyon meleggé, kényelmessé és földhözragadttá tedd. Az általad annyira kedvelt személy nagyon gyakorlatias beállítottságú, és közeledni fog hozzád, ha látja, hogy hatékonyan gondoskodtál ezekről a dolgokról.

Mérleg

Ma csak hátradőlni és lazítani szeretnél a szerelmeddel, anélkül, hogy a körülötted lévő világra figyelnél. Végtelen sok mindent szeretnétek elmondani egymásnak, és most itt az ideje, hogy kiadjátok magatokból az érzéseiteket. Jól fogadja majd őket, és közelebb visz a kedvesedhez. Ma csak élvezni fogjátok az együttlétet.

Skorpió

Ahogy a víznek szüksége van egy csatornára, amelyen keresztül áramolhat, úgy neked is szilárd alapra van szükséged ahhoz, hogy mély és intenzív érzelmeidet a felszínre engedd egy kapcsolatban. A mai bolygóegyüttállás éppen azt a biztonságérzetet adja meg neked, amiben titkon reménykedtél. Rá fogsz jönni, hogy a társad nem olyan, aki a legkisebb nehézségnél is feladja.

Nyilas

A mai bolygóállás talán nem a legizgalmasabb dolog a világon, de a szerelmi életed szempontjából nagyon jótékony hatással lehet. Időnként szükség van arra, hogy a gyakorlati és anyagi valóságunkat rendbe tegyük, mielőtt még egy új kapcsolat elkezdésére is gondolhatnánk. Ösztönzést kaphatsz arra, hogy megtegyél mindent, ami ehhez szükséges.

Bak

Nem vagy annyira naiv, hogy képes legyél figyelmen kívül hagyni valakinek az anyagi helyzetét, miközben szerelmes vagy. Tisztában vagy vele, hogy pénzre van szükséged a megélhetéshez, és a legjobb kapcsolat is szenvedhet ennek hiányától. A mai égi energia azt jelzi, hogy ha mélyebben megismerkedsz egy emberrel, akkor nagyon örülni fogsz annak, hogy mennyit keres, és annak is, hogy milyen pozícióban van.

Vízöntő

A mai nap arra való, hogy megérezd a párod szeretetének erejét, és megoszd ugyanezt a pároddal. Párod nemcsak a testi, hanem az érzelmi és szellemi igényeidet is kielégíti. A romantikus aspektusaid ma nagyon kedvezőek, ezért használd ki ezt a helyzetet a lehető legjobban. Régóta együtt élő partnerek értékelni fogják kapcsolatuk tartósságát.

Halak

Nagyon harmonikus, mégis földhözragadt hatás van körülötted a mai aspektusban. Ez megnyugtatóan hathat rád, és egy jelenlegi kapcsolatodban is elmélyítheti a köteléket. Lehetőséget ad mindkettőtöknek arra, hogy az érzéseiteket olyan módon fedezzétek fel, ami számotokra biztonságos. Pontosan az lehetsz, aki vagy, és tudhatod, hogy teljesen szeretnek és elfogadnak.