Szerelmi horoszkópok Hétfőre, Július 19.

by boxika

Kos

Ma kedvet kapsz ahhoz, hogy félredobj minden felelősséget, és csak egy kis romantikus időt tölts a pároddal. Kedvet kaphatsz egy délutáni mozizáshoz, vagy egy romantikus vacsorához – bármihez, ami kiszakít a hétköznapokból. Bár általában nem tudsz így lógni az életből, ma kivételt tehetsz, hogy kiengedd a gőzt, és újra összekapcsolódj a kedveseddel.

Bika

Ma nagyon figyelned kell arra, amit a párod mond neked, mert lehet, hogy rosszul érzi magát, és megpróbálja kifejezni neked az igényeit és szükségleteit. Hallgass a füleddel és a szíveddel is. Ha megmutatod, hogy megérted és törődsz vele, akkor ma igazán kivirágzik a kapcsolatotok.

Ikrek

Ma azt tapasztalhatod, hogy a romantikus partnerednek valójában most mindennél nagyobb szüksége van arra, hogy barátként viselkedj. Szánj időt arra, hogy meghallgasd őt, és tégy meg mindent, hogy megadhasd neki a szükséges támogatást. Próbáld meg ma is feldobni a hangulatot, hogy némi enyhülést hozz egy egyébként stresszes helyzetbe.

Rák

A mai nap a meglepetések napja a romantikus kapcsolatban élők számára. Ön igyekszik majd meglepni a partnerét, és a partnere is igyekszik majd ugyanezt megtenni önnek. Legyetek ma extravagánsak szeretetetek és ragaszkodásotok kimutatásában, és ugyanezt sok szívmelengető módon fogjátok visszakapni. Nagyszerű estét tölthettek együtt.

Oroszlán

Ma a romantika világában a béketeremtő szerepét fogod játszani. Valamilyen oknál fogva feszültségek alakultak ki a háztartásotokban vagy a kapcsolatotokban, és úgy tűnik, hogy csak te vagy az egyetlen, aki képes megoldani a problémát. Légy diplomatikus és tárgyilagos a hozzáállásodban, és a helyzet hamarosan normalizálódhat. Ha szükséged van egy kis időre távol a partneredtől, ragadd meg.

Szűz

Óvakodj ma a felesleges civakodásoktól a partnereddel, mert a jelek arra utalnak, hogy olyan feszültségek is kialakulhatnak, amelyekre valójában semmi szükség. Ne veszélyeztesd feleslegesen azt a köteléket, ami köztetek van; tartsd szem előtt a kapcsolatotok hosszú távú lehetőségeit. Őrizd meg nyugodt viselkedésedet.

Mérleg

Ma egy kicsit mérsékelned kell az érzelmeid, mivel hajlamos vagy arra, hogy hagyd, hogy az érzelmeid elszabaduljanak. Ültesd le partnered, hogy közöld gondolataid, de tedd ezt nyugodtan és racionálisan, hogy érzelmeidnek valódi természetét érzékelni lehessen, anélkül, hogy elhomályosodna az érzelmekkel teli mondanivalód! Ma kerülj el minden vitát.

Skorpió

A szerelmi életedben a közelmúltban történt viták és félreértések miatt ma kissé lehangoltnak érezheted magad. Rázd azonban le magadról, hiszen ezek a lehangoló időszakok múlékonyak. A feladatod, hogy megőrizd a hideg fejed, és ne kezdj el
vitákat, amelyek csak boldogtalanságot hoznak neked és a partnerednek. Nyugodtan és világosan fejezd ki magad, és a partnered meg fog hallgatni.

Nyilas

A mai napon úgy érzed, hogy nem vagytok összhangban a szerelmeddel, ami egyáltalán nem tetszik neked. Ennek orvoslására tedd félre az egódat, és csináljatok együtt olyan dolgokat, amelyeket mindketten élveztek, mert ezek a tevékenységek tartós köteléket és sok jóakaratot teremtenek köztetek. Próbáld meg élvezni a mai napot a kedveseddel.

Bak

Óvakodj egy olyan barátodtól, aki ma megpróbálja rendbe hozni a kapcsolatodat a pároddal. A probléma csakis közted és a kedvesed között van, a barátodnak nem kell belekeverednie. Bármilyen külső hatás csak elmosná a vizeket, ezért korlátozza a külső közreműködést, kommunikálj világosan, és minden rendben lesz.

Vízöntő

Ez egy nagyon ígéretes nap lesz, hiszen Ámor a te oldaladon áll. A jelek arra utalnak, hogy élvezetes románcban lesz részetek. Ezért tervezz egy kellemes találkozót a partnereddel egy élettel teli, nyugodt helyre, ahol nem zavarnak meg. Használd ki ezt az alkalmat arra, hogy megerősítsd a köteléket, és jó egyetértést alakíts ki köztetek.

Halak

Ma úgy érzed majd, hogy az életedet az a vágy hajtja, hogy örömet szerezz szeretteidnek. Ügyelj arra, hogy maradj kapcsolatban a saját életcéljaiddal, és ne vessz el abban, hogy másoknak akarsz megfelelni. A romantikus partnerednek is a legjobbat kellene akarnia neked, nem csak fordítva. Találd meg az egyensúlyt a családi és a szerelmi életedben még ma.