Kos

Ha mostanában az volt az a határozott érzésed, hogy a szerelmi életed nem halad sehová, akkor kénytelen lehetsz újra elgondolkodni, különösen a mai asztrális energia miatt. Lehet, hogy egy régi vagy már meglévő párkapcsolat átalakuláson megy keresztül, és a köztetek lévő szenvedély újra fellángol. Vagy pedig egy teljesen új emberről tudsz meg információkat, aki sikeresen leveszi a lábadról a lábad. Bármelyiknek nagyon örülnétek ebben a mostani időszakban.

Bika

A jelenlegi asztrális energia lehetőséget ad arra, hogy kisöpörd a paklit, kidobd a romantikus életedben felhalmozódott holt fát, és tiszta lelkiismerettel lehetővé teszi, hogy zöldebb és ígéretesebb legelőkre lépj. Lehet, hogy a szerelmi életed tekintetében a közelmúltban a mocsárban vergődtél, de most felismered, hogy mit kell tenned, és nekilátsz, hogy megtedd.

Ikrek

A mai asztrális konfiguráció miatt a dolgok meglehetősen intenzívek lehetnek, de ez nem jelenti azt, hogy nem fogod jól érezni magad. Bár a szerelmi életed eléggé felforrósodhat, és a mélyebb érzelmeid kifejezését kissé kellemetlennek találhatod, ezúttal sem tudsz majd másképp tenni. Legalábbis a partnered esetleg nem értheti félre, és nagyobb biztonságban fogja érezni magát.

Rák

A jelenlegi bolygóenergia hoz magával egy-két meglepetést egy rutinszerű beszélgetést illetően ma este. Azt gondolhattad, hogy néhány nyugodt órát fogtok eltölteni a szokásos beszélgetéssel. De megtörténhet, hogy mindketten érzékelitek a levegőben lévő izgalmat, és rájöttök, hogy nincs értelme húzni az időt, ami csodálatos románcnak ígérkezik.

Oroszlán

A jelenlegi bolygóenergiák lehetőséget adnak arra, hogy romantikus hajlamaidat egy egészen különleges személlyel ünnepeld meg. Ha ajánlatot kaptál arra, hogy jobban megismerj valakit, akkor ez egy nagyon bájos alkalom lesz, és minden, amit mindig is reméltél és elképzeltél. Élvezd ki ezt a lehetőséget, hogy erőteljes és mély kapcsolat alakuljon ki, amely nagy örömet fog okozni az életedben.

Szűz

A mai nap aspektusa mélyreható döntésre ösztönözhet benneteket, amely forradalmasíthatja a szerelmi életeteket. Ha élesen tudatában voltál annak, hogy rossz úton haladsz, de eddig nem volt elég akaraterőd ahhoz, hogy bármit is tegyél ez ellen, akkor azt tapasztalhatod, hogy úgy tűnik, olyan rejtett erőforrásokra támaszkodsz, amelyek hirtelen nagyon eltökéltté tesznek.

Mérleg

Az élet azért van, hogy élj, és a mai asztrális együttállással ma sokat tehetsz ebből. Ha eddig azon kaptad magad, hogy ellenállsz a késztetésnek, hogy pontosan elmondd egy szerettednek, mit érzel, akkor ma azt fogod tapasztalni, hogy ezzel szöges ellentétben legszívesebben a háztetőkről kiabálnád, hogy mindenki megtudja. A megosztástól való vonakodásod a mély érzelmek erőteljes hullámzásában eltűnik.

Skorpió

A mai napi aspektus azt jelentheti, hogy egy különleges beszélgetés, akár szakmai, akár személyes kapcsolatok révén, többre sikerülhet, mint amire számítottál. Ha eddig azon tűnődtél, hogy valaha is „találkozol” valakivel, aki látszólag osztja a gondolataidat, ötleteidet és eszményeidet, akkor lehet, hogy nem kell tovább keresgélned. Ez egy nagyon erős jel arra, hogy megérkezett az álompasid.

Nyilas

A szerelem és a romantika nagyon intenzívvé válhat, a mai égi energiával. Ha két kapcsolat között lebegsz, talán még nem engedted el teljesen az egyiket, és a másikat sem fogadtad el teljesen, akkor szükségét érezheted, hogy ezt rendbe hozd. Valójában arról van szó, hogy teljesen elengeded a régit, hogy az új beléphessen az életedbe.

Bak

Ha a házassággal kapcsolatos megbeszélések közepén vagy, akkor ma azt fogod tapasztalni, hogy ezek a megbeszélések zökkenőmentesen haladnak a remélt úton. Nem fogsz nagyobb akadályokba ütközni, és számíthatsz arra, hogy meglesz az eredmény, amiért dolgoztál. Ma még a dátumot is kitűzhetitek!

Vízöntő

Amikor jelzést küldesz az univerzumnak, hogy unatkozol, érdekes látni, ki jelenik meg. Az asztrális együttállás arra utal, hogy valaki, akit már jó ideje nem láttál, lehet, hogy éppen most dönt úgy, hogy szeretné újrakezdeni a kapcsolatot. Bármi is történjék, azt tapasztalhatod, hogy nem tudod elrejteni az érzelmek intenzitását, amit érzel, még akkor sem, ha az ellenkezőjéhez ragaszkodsz.

Halak

A ma jelen lévő aspektus azt jelentheti, hogy kényszerhelyzetbe kerülsz, és nagyon gyors döntést kell hoznod, olyat, amire esetleg nem érzed magad késznek. Természetesen ez a szerelmi életedet és az elköteleződés iránti érzékedet érinti, és talán soha nem érezzük magunkat igazán késznek egy ilyen döntés meghozatalára. Választanod kell azonban így vagy úgy – hallgass hát a szívedre.

X