Szerelmi Horoszkóp Június 6., Vasárnapra

by boxika

Nyilas

A jelek arra utalnak, hogy ma romantikus kapcsolatot kezdesz, mivel egy érdekes személy kelti fel a figyelmedet. Mielőtt azonban bármit is tennél, győződj meg róla, hogy ez nem rajongás, különben csalódásokkal kell szembenézned. Ne hagyd magad elragadtatni az új szerelem megtalálásának kezdeti érzelmei által, ehelyett kezdd el elvetni egy hosszú és szeretetteljes, kölcsönösen élvezetes kapcsolat magvait.

Bak

Ma nagy az esélye annak, hogy találkozol egy régóta külön élő partnerrel. Ez lehetőséget adna arra, hogy megújítsátok romantikus köteléketeket. Ehhez azonban kezdeményezésre lenne szükség a részetekről, hogy mindketten élvezni tudjátok egymás társaságát. Nagy hasznodra válik, ha emlékezteted ezt a személyt azokra az édes emlékekre, amelyeket együtt élveztetek.

Vízöntő

A munkával kapcsolatos helyzetekben valószínűleg érdekes emberekkel fogsz találkozni. Még az is előfordulhat, hogy valaki új emberre akad meg a szemed. Ne veszítsd el teljesen a munkádra való összpontosítást, de előfordulhat, hogy ma különösen nehezen tudod elvégezni a kijelölt feladataidat. Miért ne derítenéd ki egy munkatársán keresztül, hogy az illető érdeklődik-e irántad?

Halak

Azok, akik távkapcsolatban élnek, ma jó híreket kaphatnak a partnerük váratlan érkezéséről. Csodálatos meglepetést tervezel ilyenkor, ami hihetetlenül jól fog sikerülni! Nem is fogjátok tudni, hová tűnt a nap, hiszen ez a teljes együttlét időszaka lesz.