Szerelmi Horoszkóp Június 6., Vasárnapra

by boxika

Oroszlán

Egyszer-egyszer felbukkan valaki, akitől természetesen egy kicsit boldogabbnak és élettel telibbnek érzed magad. Ezt az érzést ma is megtapasztalhatod, hiszen találkozol valakivel, aki igazán megtetszik neked. Légy kész arra, hogy nyíltan és őszintén megoszd vele a szerelmedet és az érzéseidet.

Szűz

Ma azt fogod észrevenni, hogy ha eddig romantikus partnert kerestél, akkor ezúttal végre találsz néhány elfogadható érdeklődőt. Pesszimista kilátásaidat ezen a fronton megfordíthatod! Lehet, hogy most nem találod meg a pontosan megfelelő partnert, és nem biztos, hogy biztos vagy az érzéseidben az illető iránt, de legalább találkozol néhány emberrel, akik megmutatják, hogy valaki, aki neked való, talán már a sarkon van.

Mérleg

A fizikai kapcsolatok nem hoznak örömet ebben az időszakban. Szükséged van valamire a szívednek és a lelkednek, és nem egyszerűen valamire, ami pillanatnyi örömet okoz. Ha párkapcsolatban élsz, akkor ma beszélj erről a partnereddel. Ha csak alkalmi kapcsolatban vagy, nézz magadba, és győződj meg róla, hogy a valódi vágyaidnak megfelelően cselekszel.

Skorpió

A mai napon a szerelmi életedben azt fogod tapasztalni, hogy egy kicsit lazítanod kell, és abba kell hagynod, hogy elérhetetlen mércéhez állítsd a partneredet. Legalább légy reális, és ne keresd folyamatosan azt a tökéletes partnert. Engedd meg neki, hogy hibázzon, hiszen te magad is elkövettél már néhányat. Nagyon fontos, hogy a partnered szeressen és becsüljön téged, de nem lényeges, hogy tökéletes legyen.