Szerelmi Horoszkóp Június 6., Vasárnapra

by boxika

Kos

Ha ma részt veszel egy társasági összejövetelen, az életed legnagyobb szerencséjének bizonyulhat, hiszen találkozhatsz az ideális partnerrel. Társasága sok örömet okozna, és ez a személy az élet hullámvölgyeiben is melletted állna. Ezért érdeke lenne, hogy időt és energiát fektessen ebbe a romantikus viszonyba. Minden erőfeszítésed megtérül.

Bika

Óvakodj ma a potenciális kapcsolatoktól, amelyek csábítóak, de nyilvánvalóan nem tartósak. Ha valaki ma vakrandira akar küldeni, álljon ellen. Ha az ösztöneid halk hangja azt súgja, hogy ez nem működne, akkor valószínűleg nem is fog. Hallgass ma az intuíciódra, és ez hosszú távon kifizetődő lesz számodra.

Ikrek

Kicsit elégedetlen lehetsz a potenciális partnerek kaliberével, akikkel az utóbbi időben találkoztál. Meglehetősen válogatósnak és nehezen kielégíthetőnek érzed magad. Bár nem szabad túlságosan lealacsonyítanod az elvárásaidat, reálisnak kell lenned az élettárs keresése során. Ha továbbra is a tökéletességet várod el, biztosan csalódni fogsz. úgy érezheted, hogy valaki megpróbálja felkelteni a figyelmedet.

Rák

Ma találkozhatsz valakivel, aki felkeltette az érdeklődésedet. Legyél azonban egy kicsit óvatos ezzel a személlyel, mivel lehet, hogy csak egy újrakezdett kapcsolatra vágyik, mivel éppen most szakított valakivel. Nyugodtan ismerkedj meg velük, de ma ne menj bele semmi komolyba senki újjal. Ne siesd el. Ügyelj arra, hogy ne menj bele semmibe, ami eleve értelmetlen lenne.

X