Bak

Ez egy remek időszak arra, hogy bekapcsolódj bármibe, ami lehetővé teszi számodra, hogy olyan emberekkel találkozz, akik osztoznak azokban a tevékenységekben, amelyeket annyira szeretsz. Ez talán a legjobb módja annak, hogy megtaláld a tökéletes kapcsolatot, hiszen olyasmibe fogsz bekapcsolódni, ami igazán megdobogtatja a szívedet és a lelkedet. Örömöt és vitalitást fogsz sugározni, és ez az, ami vonzani fogja hozzád azt a különleges személyt.

Vízöntő

A bolygók valami mély és élénk beszélgetésre ösztönöznek téged és egy kedvesedet. A hangsúly nagyon is azokra a dolgokra helyeződik, amelyeket mindketten közösen tehetnétek, hogy mindenféleképpen előmozdítsátok az érdeklődéseteket. Lehet, hogy nem sok gyakorlati értelme van annak, amit kitaláltok, de az ötletekre elsősorban azért van szükségetek, hogy elinduljon a dolog.

Halak

Ma a beszélgetés az út valakinek a szívéhez. Ha először randizol, akkor nemcsak a különböző beszélgetési témák varázsa lesz rád hatással, hanem a partnered (jelenlegi vagy leendő) hangja is. Az, ahogyan az R betűket kiejti, vagy az a különösen szexi selypítés egyszerűen elolvadsz tőle.

X