Szerelmi horoszkóp Hétfőre, Február 21., Új, őszinte és érdekes embereket vonzunk!

Kos

Valahogy megtalálod a módját annak, hogy kifejezd, mit érzel egy bizonyos személy iránt, aki nemrégiben elég nagy változást hozott az életedbe. A bolygók rezgése arra ösztönöz, hogy szervezz meg egy kirándulást vagy étkezést, hogy valóban megoszthassátok egymással ami a szívetekben van. Azért, mert valóban olyan erőteljes módon járult hozzá, hogy tudod, elengedhetetlen, hogy megtedd ezt a következő lépést.

Bika

A bolygók rezgése mélyebb megértést hoz neked arról, hogy valaki, aki közel áll hozzád, miért hajlamos egy bizonyos módon viselkedni. Eddig talán értetlenül álltál a hozzáállása előtt, amely a valódi szeretet és a közömbösség kombinációját látszott mutatni. Ahogy hagyod, hogy elméd elkalandozzon ezen a kérdésen, egy olyan felismerésre fog rádöbbenni, amely segít meglátni, hogy pontosan mi is folyik itt.

Ikrek

Ma minden rendben lesz közted és a (jelenlegi vagy leendő) partnered között, ha csak a perspektívaérzéked helyreáll. Ugyanakkor a szokásosnál nehezebben tudhatod, hogy melyik oldalról közelíts meg egy bizonyos témát. Ha terveid vannak, amiket meg kell beszélned, érzékenyen kell reagálnod a partnered hangulatára, és rá kell érezned, hogy mit kell tenned.

Lapozz a következő oldalra

1. oldal 2. oldal 3. oldal 4. oldal
X