Szerelmi horoszkóp Csütörtökre, Február 17., Az édes beszéd sokat hoz!

Kos

Bár a jelenlegi randevú meglehetősen unalmasnak tűnhet, legalább tudod, hogy ez egy nagyon stabil kapcsolat, amelyben nem adódik túl sok hullámvölgy. A Nap és a Szaturnusz közötti trigon azt jelenti, hogy bár nem a megszokott kíváncsiság és élénk ingerlés uralkodik körülötted, de legalább tudod, hogy hol tartasz, és pontosan tudod, hogy mire számíthatsz legközelebb.

Bika

Az égi együttállás miatt ez egy nagyon megnyugtató időszak a személyes kapcsolataitok szempontjából. Ha egy instabil időszakot éltek át, akkor az események valódi bátorítást adhatnak, amit már régóta nem éreztetek. Szükséged van arra, hogy érzelmileg biztonságban érezd magad, hiszen nem tudsz megnyugodni, ha úgy érzed, hogy valamilyen nehézség van jelen. Ma azonban ellazulhatsz.

Ikrek

Az az érzésed lehet, hogy egy bizonyos kapcsolatodat illetően csak a dolgok menetén mész keresztül. Az égi együttállás a szerelmet egy hétköznapibb szintre hozza le, amelyből talán hiányzik a tűz és a szenvedély, de amely mégis nagyon stabil és kiszámítható. Ne aggódj! A dolgok hamarosan újra pikánsak lesznek, addig pedig élvezd a nyugalom és a csend érzését, ami uralkodik.

Lapozz a következő oldalra

1. oldal 2. oldal 3. oldal 4. oldal

Posted in Horoszkóp