Bak

A Vénusz vezetésével a szerelem témája lesz a legfájdalmasabb ezen a héten. A házas Bakoknak és a párkapcsolatban élőknek minden lehetséges módon védeniük kell a párjukat, ápolniuk és támogatniuk kell őt, ahelyett, hogy vitatkoznának vele. Az asztrológusok azt tanácsolják, hogy ne hallgassanak semmilyen külső véleményre. Ilyenkor a Bakok legrosszabb tulajdonságai virágoznak, de kategorikusságukkal és agresszivitásukkal meg tudnak birkózni.

Vízöntő

A Vízöntők a gyenge Merkúr miatt nehezen találják meg a szerelmet vagy erősítik meg a meglévő kapcsolataikat, ezért nyugodtan fordulhatnak a szerelmi mágiához segítségért. E jegy képviselői hosszú és stresszes hétre számíthatnak. A bolygók agresszív hatása pimaszságot és haragot válthat ki másokból. Belsőleg a Vízöntők továbbra is a családi harmóniára, a szeretetre és a kölcsönös önzetlenségre hangolódhatnak.

Halak

A Halaknak óvakodniuk kell a partner féltékenységétől. Nem kell provokálni a megjelenését, mert nagyon erős konfliktusokhoz és félreértésekhez vezethet. Bölcs dolog nem felszítani a hangulatot. Meg kell békülnie a kedvesével. Aki házasságban él, használjon varázsrecepteket a házasság megerősítésére. A többi Halak jól tenné, ha magára koncentrálna, és egy időre megfeledkezne a szerelemről.

X