Mérleg

A Mérlegeknek sürgősen meg kell szabadulniuk a negatív hozzáállástól, amely megakadályozza őket abban, hogy elérjék, amit szeretnének. Ez most nem sokat segít nekik a szerelmi ügyekben, de később az elme vírusainak megtisztítása rendkívül fontos és alapvető lesz a szerelmi boldogság eléréséhez. Az univerzum arra figyelmeztet, hogy ezen a héten olyan változások történhetnek a magánéletükben, amelyek nem teszik majd túl boldoggá a Nyilasokat. Mindenkinek, akinek a szíve szabad a szerelemre, meg kell engednie magának, hogy szerelmes legyen, de legyen rendkívül óvatos.

Skorpió

A bolygók befolyása nem segít a Skorpióknak abban, hogy megtalálják a férfit, aki szereti őket. Ha egy meglévő kapcsolat válságban van, újrakezdhetik: a Szaturnusz lenulláz minden sérelmet és problémát, így a Skorpiók és a partnerük zökkenőmentesen léphetnek a következő szintre. Lehetséges, hogy a Skorpiók lelki társuk segít nekik új utakat találni a karmikus problémák kezelésére. Ez egy kihívásokkal teli, de nagyon fontos hét.

Nyilas

A Nyilasoknak valószínűleg sok új emberrel kell találkozniuk, és többnyire nem a romantika, hanem a munka és az üzlet miatt. Mindenesetre segítségükre lesz az arcforma alapján történő jellemelemzés technikája. Meg kell próbálni előzetesen elemezni az illető belső világát, hogy megértsük, pontosan mit hoz számukra – jót vagy rosszat. A Merkúr befolyása nem engedi, hogy a Nyilasok kiálljanak magukért, és szóbeli dorgálást adjanak azoknak az ellenségeknek, akik megpróbálnak beavatkozni a magánéletükbe.

Lapozz a következő oldalra

1. oldal 2. oldal 3. oldal 4. oldal
X