Rák

A Rákoknak a gyenge Vénusz pártfogójuk miatt nem lesz szerencséjük a szerelemben, ezért az asztrológusok azt tanácsolják, hogy speciális praktikákkal vonzzák magukhoz a szerencsét. A gyenge Merkúr égisze alatt a Rákok elkezdhetnek mindent elhinni, amit a szerelmük vagy kedvesük mond. Ezért az asztrológusok éberséget és óvatosságot tanácsolnak, mivel a szavak ezen a hét napon bántóak lehetnek, és nem szabad megbízni bennük.

Oroszlán

Az Oroszlánoknak abba kell hagyniuk a hiszékenységüket. Az emberek becsaphatják őket, és nem tarthatják be az ígéreteiket. Aki a szerelmet keresi. A legjobb, ha jobb időkre halasztja. Hogy ne okozzanak problémákat a meglévő kapcsolatokban, az asztrológusok azt tanácsolják, hogy foglalkozzanak a munkahelyi és az otthoni stresszel. Az Oroszlánnak segítenek az ellazulást szolgáló légzőgyakorlatok.

Szűz

Ezen a héten a nagy és tiszta szerelemre váró Szűz férfiak csak felesleges problémákat kapnak. A gyenge Merkúr a hibás, amely zűrzavart hoz a szerelmi ügyekbe. Nehéz lesz ellenállni ennek a helyzetnek, de lehetséges. A Szűznek józanul kell majd szemlélnie a helyzetet, meg kell őriznie a fejét, és fel kell oldania a félreértéseket. Sok mérgező személyiség lesz, akik a Szűzzel akarnak majd packázni, ezért fontos, hogy energetikai védekezésbe kezdjen.

Lapozz a következő oldalra

1. oldal 2. oldal 3. oldal 4. oldal
X