Kos

Ezen a héten a Kos azt kockáztatja, hogy a Vénusz miatt elpazarolja az energiáját és az idejét. Ennek a bolygónak a hatása megfosztja a Kosokat az érzékenységtől, és a beteges érzelmességüket is fokozza. Lehetséges, hogy ezek az emberek kísértésbe esnek, hogy szókimondóak legyenek, és a szerelmük félreértheti a szavaikat és a szándékaikat. Ez elhomályosítja a kapcsolatot. Mindazonáltal az, hogy mások kedveljék őket, megoldható feladat. Különleges tippek, praktikák és talizmánok segíthetnek a Kosoknak ebben.

Bika

Az egyedülálló Bikáknak nehéz lesz lelki társat találniuk ezen a héten, de a valószínűség megmarad, így a numerológiai módszereket kihasználva találhatnak társat. A csillagok nem fosztják meg a Bikákat a szabadságuktól, annak ellenére, hogy fő pártfogóik, a Vénusz és a Merkúr gyengék. Ezeken az embereken nem múlik minden, de ha megpróbálják, megváltoztathatják a sorsukat. Ha pozitív lelkiállapotban vannak, a szerelmi szféra kivirágzik.

Ikrek

Ha az Ikrek emberek nyugodtak és jó kedélyűek, a párjukkal való kapcsolatuk csak boldogságot fog nekik okozni. Az ellenkező helyzet negatívumhoz vezet. Az asztrológusok azt tanácsolják az Ikreknek, hogy tartsák szem előtt a szakítások leggyakoribb okait, amelyek a jegyükre jellemzőek. Ez segít a rossz forgatókönyvek szem előtt tartásában és a problémák kezdetének megkerülésében. Ez egy jó alkalom a környezetváltozásra. Annak érdekében, hogy az unalmas rutin ne eméssze fel az Ikreket, érdemes többet szórakozniuk a szeretteikkel és a barátaikkal.

Lapozz a következő oldalra

1. oldal 2. oldal 3. oldal 4. oldal
X