Rák

Tervezd meg, hogy ma levelet írsz, üdvözlőlapot küldesz, vagy csomagot állítasz össze valakinek, aki távol van, Rák. Ez nagyon szórakoztató lehet, különösen, ha a címzett nem vár tőled semmit. Képek, kézműves tárgyak, sütemények, édességek vagy könyvek csodálatos csomagot alkothatnak, amelyet elküldhetsz egy különleges személynek. Még egy egyszerű üdvözlőkártya is igazán feldobhatja valakinek a napját. Szórakozz egy kicsit.

Oroszlán

Jó nap ez a mai arra, hogy a kreatív ötleteidet megvalósítsd, Oroszlán. Vedd elő a kedvenc kézműves kellékeidet, és szórakozz egy kicsit a színek és a design felfedezésével. Ha vannak gyerekeid, fontold meg, hogy bevonod őket is a tevékenységekbe. Meglepődhetsz, ha meghallgatod, milyen hihetetlen ötleteid és innovatív gondolataid vannak a saját gyerekeidnek, amikre te sosem gondoltál. Ha még nincs „ötletdobozod”, ahol régi üvegek, anyák és csavarok, furcsa gombok, szalagok és anyaghulladékok gyűlhetnek össze ilyen alkalmakkor, kezdj egyet még ma!

Szűz

Szűz, tegyél be ma egy kis zenét, hogy felpörögj, különösen, ha kicsit magányosnak érzed magad. A zene gyakran ugyanolyan erős hatással van, mint a beszélgetés. Ez azért van, mert utat biztosít számodra, hogy kommunikálj önmagad egy mélyebb részével. Érzékeny természeted a harmóniákon és ritmusokon keresztül olyan vigaszt és reményt találhat, mint semmi más. Vedd elő a kedvenceidet, és hallgasd, énekeld együtt, vagy akár táncolj. Élvezd a napot a legteljesebb mértékben!

Lapozz a következő oldalra

1. oldal 2. oldal 3. oldal 4. oldal
X