Szerdai horoszkóp, Február 23., Kívánságaink teljesülhetnek!

Kos

Ne ess ma a „szegény én” csapdájába, Kos. Amikor a dolgok ismételten nem úgy mennek, ahogyan szeretnéd, vagy rossz dolgok történnek veled, nagyon könnyen áldozatmentalitásba eshetsz. Pedig bár nem mindig tudjuk irányítani, hogy mi történik körülöttünk és velünk, mindig van választásunk arra, hogyan kezeljük a dolgokat. A gyász a gyógyulás kritikus eleme lehet, de van egy vékony határvonal. Válaszd, hogy folytatni akarod, és ragaszkodj ahhoz, hogy jobb legyél önmagadhoz.

Bika

Próbálj meg ma minőségi időt szánni magadra, Bika. A te természeted az intenzív gondolkodás, a kreativitás, a szexualitás és az érzelmek által virágzik. Ha nem töltesz elegendő időt egyedül egy számodra kényelmes térben, kezdheted magad kimerültnek érezni. Az olyan dolgok, mint az ingerlékenység vagy a visszahúzódás, erős jelei lehetnek annak, hogy itt az ideje, hogy egyedül legyél önmagaddal. Készíts erre vonatkozóan ma néhány tervet.

Ikrek

A mai nap alkalmas lehet arra, hogy egy kis időt tölts az alkotással, Ikrek. Bár szereted a sportot, veled született művészi hajlamod is van. Az alkotás öröme mérhetetlen, és a kész termék elkészítésének folyamata nagyon élvezetes és terápiás lehet. A kézművesség, a sütés, az építkezés és a kertészkedés mind-mind olyan tevékenységek, amelyek elősegítik ezt. Szánj időt arra, hogy ma kedvenc hobbid révén fejezd ki magad.

Lapozz a következő oldalra

1. oldal 2. oldal 3. oldal 4. oldal
X