Szerdai Horoszkóp – 2021 Július 28 – Csodálatos az előrejelzés a mai napra

Kos

Lehet, hogy minden eddiginél nagyobb késztetést érzel arra, hogy felkutasd családi gyökereid. A keresésed olyan mélyreható és intenzív lehet, hogy akár a genealógián túl is elmehetsz a régészet tanulmányozására, hogy megtanuld, hogyan hozhatsz némi kohéziót a feltárt családi maradványok furcsa darabkáiba.

Bika

Ma lenyűgözhet valamelyik barátod koncentrációs képessége és önfegyelme. A csodálatodnak azonban van egy tanulsága. Az, hogy felismered ezeket a tulajdonságokat másokban, azt jelenti, hogy fejlődsz. Ne légy szégyenlős, Bika. Mutogasd magad!

Ikrek

A magabiztosság és a hatékonyság a nap témája. Vágysz arra, hogy a romantikus kapcsolatodat a következő szintre emeld? Szeretnéd, ha a partnered beleegyezne egy mélyebb elköteleződésbe? Kihasználhatod a mai nap aspektusainak energiáját, hogy a jövődnek egy gyengéd lökést adj a helyes irányba, Ikrek.

Rák

A viszonylagos nyugalom, amit ma élvezel, lehetővé teszi, hogy figyelmesebben hallgass a belső énedre. Tisztában vagy vele, hogy milyen árat fizetsz, ha megpróbálod figyelmen kívül hagyni az intuíciók néha érzett lökéseit. Ha ma valamikor egyedül vagy, Rák, használd ki az időt arra, hogy értékeld az elmúlt napok eseményeit. Talán rálátásod lesz arra, hogy mi az, ami nyugtalanít téged.

Oroszlán

Kellemes nap elé nézhetsz, Oroszlán. Sem családi ügyek, sem karrierproblémák nem fogják elhomályosítani a hangulatodat, mivel úgy tűnik, minden zökkenőmentesen és a tervek szerint halad. Ráadásul a nap aspektusai úgy tűnik, arra hívnak, hogy a szokásosnál kicsit kalandvágyóbb legyél. Bármilyen művészeti vagy romantikus vállalkozás különösen kielégítő lesz.

Szűz

Kétségtelen, hogy a mai nap kiváló lesz, Szűz jegyű. Olyan elégedettséget találhatsz, amely mosolyt csal az arcodra és feldobja a morálodat. Nagy a valószínűsége, hogy megkérdőjelezed néhány alapvető értékedet. Bár igaz, hogy ezek az értékek stabilizálták az életedet, lehet, hogy kezded úgy érezni, hogy kevésbé fontosak. A szeretteid jóváhagyása biztosítékot ad arra, hogy bármi lehetséges.

Mérleg

Csodálatos az előrejelzés a mai napra, Mérleg. Lehet, hogy ezer kérdést tettél fel magadnak azzal kapcsolatban, hogy mi lesz veled, különösen a karriereddel kapcsolatban. Mintha minden eddigi tapasztalatodnak már nem lenne értelme. Ennek a megfigyelésnek a pozitív aspektusa ma energiát ad neked. Élj a pillanatnak, légy a jelenben, és tudd, hogy a jövőben bármi lehetséges.

Skorpió

Ismerd be, Skorpió! Hajlamos vagy elmenekülni a konfliktusok elől a kapcsolataidban. Ez bonyolult helyzetekbe sodorhat téged. Nem mindig mered kimondani, amit gondolsz, és ez blokkolhatja az energiáidat, és határozottságodat. Próbáld meg ma megállítani magadat a menekülésben. Vállalj felelősséget a véleményedért. Ne félj hangot adni nekik.

Nyilas

Úgy érzed, hogy megnőtt az erőd, Nyilas? Lehet, hogy nem tudod, mit kezdj ezzel az újonnan szerzett erővel. Próbáld meg megvizsgálni, hogyan viszonyulsz a barátaidhoz. Tudnál javítani a kapcsolataidon? A hatalom használatát az ember idővel megtanulja. Ha hagyod, hogy stagnáljon, makacs akadályokat fog eléd gördíteni. A “használd vagy elveszíted” ebben az esetben is érvényes.

Bak

Úgy érezheted, hogy a jelenlegi kapcsolataid bonyolultabbak, mint valaha, Bak. Ez azért van, mert olyan időszakon mész keresztül, amikor számos bolygó próbál fényt deríteni rejtett motivációidra. Ha végeztél az elemzéssel, és megérted, mi hajt valójában, a kapcsolataid sokkal egyszerűbbnek fognak tűnni.

Vízöntő

Végre megérted, hogy az akaraterőd ereje nem mindig határozhat meg mindent, Vízöntő. Az egód kétségtelenül megvisel, de ez segíteni fog az érettségedben. Elfogadod, ha tévedsz, és szívesen felülvizsgálod az ítélőképességedet, ha szükséges. Bizonyos értelemben most fejezted be az első évedet a bölcsesség egyetemén!

Halak

Jelenleg két erős vágy között rekedtél – a saját örömödre érdekében való alkotás vágya és a másoknak való megfelelés vágya között. Ez utóbbi késztetés természetes módon jön rád, hiszen ez a jellemed része. Érthetően nehéz lesz számodra feloldani ezt a disszonanciát. A megoldás számodra abból adódik, ha megkérdezed, miért érzel ilyen erős igényt arra, hogy megbecsüljenek.

Posted in Horoszkóp