Szerdai Horoszkóp – 2021 Július 21 – A siker akkor fog eljönni hozzád

by boxika

Kos

Próbálj meg nem túlságosan belefeledkezni a körülötted kialakuló lehetséges konfliktusokba, Kos. A te feladatod az, hogy lenyugtasd a dolgokat, és gyakorlatiasabb szemszögből szemléld a helyzetet. Ha belegabalyodsz a dolgokba anélkül, hogy előbb átgondolnád, mit is csinálsz, még jobban összezavarhatod azokat. Lépj hátrébb a tűztől ahelyett, hogy fejjel előre belevetnéd magad.

Bika

Ez egy remek alkalom arra, hogy előrehaladj egy írásbeli projektben, Bika. Bármilyen nagy, hosszú távú projekt, amely kommunikációval, filmmel vagy hosszú távú utazással kapcsolatos, könyörög a cselekvésért. Ne késlekedj! Erős erő sürget, hogy lépj előre. Nézz előre pozitív hozzáállással ahelyett, hogy azon gondolkoznál, miért nem úgy alakulnak ezek a projektek, ahogyan szeretnéd.

Ikrek

Ez egy kitárulkozó időszak a számodra. Nagyot léphetsz előre a céljaid megvalósításában, Ikrek. A kulcs az, hogy tisztázz minden félreértést vagy becstelenséget, mielőtt tiszta tudattal haladnál előre. Ne is próbálkozz az előrelépéssel, amíg nem tisztáztad a múlt pókhálóit. Ha mindent könnyed, rugalmas síkon tartasz, az segít a hatékonyabb munkavégzésben.

Rák

A motorod felpörgött és készen áll, Rák. Tele van a tankod. Sajnos úgy érezheted, hogy egy nagy akadály áll az utadban. Lehet, hogy ez az akadály a mentális hozzáállásod, és az, hogy képtelen vagy magabiztos döntéseket hozni. Időnként annyira szétszórt lehetsz, hogy nem tudsz hatékonyan előrehaladni semmiben. Ne ostorozd magad emiatt. A válaszok akkor jönnek majd, amikor szükséged lesz rájuk.

Oroszlán

Senki sem szereti az elutasítást, de senki sem szereti kevésbé, mint te, Oroszlán. Lehet, hogy habozol kockáztatni az ismeretlenben. Tartsd észben, hogy ha biztosra mész, éppen attól a kalandtól fosztod meg magad, amely megváltoztathatja az életedet. Energikus, kitárulkozó érzés van a levegőben, ami arra bátorít, hogy megkockáztasd a hitet. Lehet, hogy ez az energia idegenül hat rád, de itt az ideje, hogy elfogadd.

Szűz

Légy rugalmas a kommunikációdban, Szűz, és olyan ajtók nyílnak meg előtted, amelyekről nem is tudtad, hogy léteznek. Hatalmas mennyiségű fizikai energia áll a rendelkezésedre. Ne pazarold el. Azzal, hogy merev vagy és ragaszkodsz ahhoz, hogy a dolgokat csak a saját filozófiád szerint csináld, megfosztod magad a spontán kalandoktól, amelyek megadják az életnek azt a fűszert és változatosságot, amit szeretsz.

Mérleg

Nehéz helyzetben lehetsz, Mérleg. Szeretnél berobbanni egy új életmódba, mégis úgy érzed, megrekedtél. Talán a jelenlegi rutinodhoz láncolva érzed magad. Úgy érezheted, hogy valóban haladsz a világban, de vágysz egy óriási felszabadulásra – mintha kinyílna egy csapóajtó -, amely lehetővé teszi számodra, hogy ugorj a nagyvilágba. Ez az ajtó mindig nyitva áll.

Skorpió

Életed egyik területéről támogatást és bizalmat kapsz, egy másikról pedig fizikai energiát. Még ha a két terület konfliktusos ponton is áll, Skorpió, megvan benned a képesség, hogy mindkettő pozitív aspektusait magadhoz vedd, és összeolvasztva őket valami újat hozz létre, vagy megoldj egy problémát. Egyesítsd erőforrásaidat, és kapcsolj sebességre. A határ a csillagos ég.

Nyilas

A siker akkor fog eljönni hozzád, ha az adott energiákkal dolgozol. Haladj a helyzet sodrásával ahelyett, hogy megpróbálnád aláásni vagy manipulálni azt. Hatalmas erő van jelen. Talán csak egy kis irányításra van szüksége, hogy a céljaidhoz igazítsd. Mondd ki nyíltan a szándékaid ahelyett, hogy a színfalak mögött dolgoznál. Ha így teszel, támogatást fogsz kapni másoktól.

Bak

Lehet, hogy vitákba keveredsz, Bak. Természeted befogadó és nagylelkű, de ha mások kihasználják ezt a jó természetedet, a hangulatod gyorsan haragba és távolságtartásba fordul. A konfliktus gyakran természetes része egy kapcsolatnak. Használd fel tanulási lehetőségként ahelyett, hogy túlságosan felfújnád és a kelleténél nagyobb problémát csinálnál belőle.

Vízöntő

Zavarban lehetsz, ha segítséget kell kérned, Vízöntő. A szokásos erőforrásaidat olyan ügyekkel és konfliktusokkal foglalhatják le, amelyeknek semmi közük hozzád. Ilyenkor felajánlhatod, hogy segítesz másoknak. Ezzel valaki másnak az igényeit a sajátjaid fölé helyezed. Bár ez valamilyen szinten jóleső érzés lehet számodra, ez egyben egy módja annak is, hogy elkerüld azokat a problémákat, amelyekkel neked kellene foglalkoznod.

Halak

Egy félelmetes évváltás kellős közepén vagy. Rengeteg fizikai energiával rendelkezel, Halak. Cselekvésorientált elméd van, amely készen áll arra, hogy bármivel megbirkózz. A kulcs ahhoz, hogy a legtöbbet hozd ki ebből a szerencsés időszakból, a kommunikáció. Most éppen multitasking-képességekkel rendelkezel, amelyeket jól tudsz kamatoztatni, amint kapcsolatba kerülsz másokkal, és megérted, hogy pontosan mit kell tenned.