Bak

A Bakok a siker küszöbén állnak, ezért a lehető legaktívabbnak kell lenned. Egy pénzmantra segít több pénzt és inspirációt vonzani, a barátok és a család tanácsai pedig segíthetnek más szemszögből nézni a helyzetet. Egyelőre nem kell elsietni az innovációt. A hirtelen jött vágy, hogy felmondjunk vagy elköltsünk egy nagyobb összeget, visszaesésnek bizonyulhat, ezért érdemes az észérvekre hallgatni. A bolygóknak nem lesz erős negatív hatása, de minden negatív helyzet viszonylag gyorsan stabilizálódik.

Vízöntő

A Vízöntőknek leginkább a vizualizáció elveire kell támaszkodniuk. Minden, amit akarnak, valóra válik, de egy fontos feltétellel – ha nem ülnek és várnak az időjárás mellett. Az univerzum most a szorgalmas és felelősségteljes embereket ösztönzi. A hatékony tervezés segít a Vízöntőknek megbirkózni az esetleges munkahelyi és pénzügyi nehézségekkel, valamint kiküszöbölni a pénzkiáramlást. Most fontos, hogy megértsük, mely kiadási tételeket érdemes visszavágni, hogy megtakarítsunk és spóroljunk a fontos vásárlásokra. A Vízöntők hangulata derűs lesz, így szinte bármilyen munka a lehető legtermékenyebbnek bizonyul.

Halak

A Halak számára fontos, hogy ezen a héten tájékozódjanak, mert ez jótékony hatással lesz az energiájukra. Elköltözhetsz, magán- és üzleti utakra mehetsz, és új dolgokat tehetsz. A Halak számára a tavaszra való átmenet igen dinamikusnak bizonyul. Ezen a héten pozitívan kell ráhangolódniuk, hogy kapcsolatokat építsenek az üzleti szférában. Hosszú ideig nem lesznek retrográd bolygók, így nincs is jobb alkalom arra, hogy új vállalkozásokba kezdjünk. Jó ötlet, ha a hétvégén valami szépet is megengedhetsz magadnak.

X