Pénzügyi horoszkóp a 2022 február 21-től 27-ig tartó hétre

Mérleg

A Mérlegek képesek lesznek tiszteletet kivívni és megerősíteni pozíciójukat a csapatban vagy az üzleti életben. Ez kellemes bónuszokat és új lehetőségeket ígér nekik. Ez a kívánságok teljesítésének ideje. Pszichológiai trükkök segíthetnek felgyorsítani ezt a folyamatot. Az asztrológusok azt javasolják, hogy ezen a héten kerüld az impulzivitást és tartsd be az ígéreteidet. A pénz és a szelesség nem fér össze. A Mérlegeknek pihenniük kell, és nem szabad túlhajszolniuk magukat, ami lehetővé teszi, hogy a fontos dolgokra koncentráljanak, és ne kövessenek el meggondolatlan cselekedeteket. A bevásárlást a legjobb hétvégén intézni.

Skorpió

A Skorpióknak szükségük van arra, hogy időnként eltereljék a figyelmüket a munkáról, ajándékokkal kényeztessék magukat és szeretteiket, és sportolással töltődjenek fel. A légzőgyakorlatok segítenek az e jegyhez tartozó embereknek új életet lehelni magukba. A Skorpióknak szombaton nagy energiakitörésük lesz, és ez pozitív hatással lesz az üzleti tevékenységek alakulására. Ezen a héten a jegy szülöttei új jövedelemforrásokat kereshetnek, betétekkel szaporíthatják a tőkét, valutát válthatnak és drága ingatlanvásárlásokat hajthatnak végre.

Nyilas

A Nyilasok ne idegeskedjenek az átmeneti nehézségek miatt. Ezen a héten a problémák nem tartanak sokáig. Fontos, hogy megtaláljuk a motivációt, és megértsük, hogy melyik irányba érdemes haladni. Egy különleges meditáció segít a Nyilasoknak megtalálni az útjukat. Érdemes híres emberek életrajzát is elolvasni, vagy megismerkedni valakivel, akitől hasznos ismereteket tanulhatsz. A részletekre való odafigyelés kiemelt fontosságú. A legrosszabb napok a csütörtök és a péntek. A Nyilasok ebben az időszakban úgy érezhetik, hogy zsákutcába kerültek.

Lapozz a következő oldalra

1. oldal 2. oldal 3. oldal 4. oldal

Posted in AsztrológiaHoroszkóp