Bak

Bölcsen tennéd, ha ma egy kis időt a pénzügyeiddel foglalkoznál, Bak. Van-e reális költségvetésed, vagy a tiédben nem szerepelnek olyan dolgok, mint a szórakozás, az ajándékok és az alkalmi pazarlás? Egy ilyen költségvetés nem lesz elegendő, mert ezek olyan kiadások, amelyekkel mindenki rendelkezik. Nézd meg alaposan a költekezési szokásaidat, és nézd meg, hol tudnál túl nagy fájdalom nélkül spórolni.

Vízöntő

Szánj ma időt a testi és lelki egészségedre, Vízöntő. Tekintettel kemény természetedre, ezek olyan területek, amelyeket elhanyagolhatsz. Az egyik valóban hatással van a másikra. Ha túlhajszolod az agyadat, vagy halogatod a problémákkal való foglalkozást, a fizikai egészséged is szenvedni fog. Az olyan dolgok, mint a túlsúly, a függőség és a depressziós rohamok mind azt jelzik, hogy egyensúlyhiány van az életedben. Nézd meg, hogyan hozhatnád összhangba a dolgokat.

Halak

Ez a nap tökéletes a tervezésre, Halak. Szánj időt rendszeresen arra, hogy átgondold, miket szeretnél megtenni és megvalósítani. Ez elengedhetetlen ahhoz, hogy úgy érezd, te irányítod az életedet. Konkrét terv nélkül szinte lehetetlen lehet elérni a céljaidat. Ahogyan nem építenél házat terv nélkül, úgy az életedet sem bölcs dolog terv nélkül felépíteni.

X