Rák

Van olyan személy az életedben, aki újra és újra eszedbe jut, Rák? Ha igen, talán itt az ideje, hogy összejöjjetek. Akár van valami, amit meg kell oldanod, akár egyszerűen csak hiányzik, tedd meg a szükséges lépéseket a kapcsolatfelvételhez, még akkor is, ha csak e-mailben, levélben vagy telefonon tudod felvenni vele a kapcsolatot. Ahelyett, hogy folyamatosan a fejedbe ugranak, inkább nyúlj feléjük, és vedd fel velük a kapcsolatot.

Oroszlán

A megszokottan kifelé forduló és gyakran radikális természeted ma sokkal konzervatívabb lehet, Oroszlán. Ez a mai nap bolygóhatásainak következménye lehet, és ha jól használod, ez a hangulat igencsak előnyösnek bizonyulhat. Komolyságot adhat a napodnak, ami olyan tevékenységeknek felel meg, mint a célmeghatározás, a költségvetés tervezése vagy a gyógyulás. Használd ki ezt az energiát, és ásd bele magad az életed azon területeibe, amelyekre ráférne egy kis újragondolás.

Szűz

Koncentrálj ma magadra, Szűz jegyű. A te természeted gyakran rendkívül adakozó. Túlságosan is együttérző tudsz lenni, amennyiben túl sok energiád megy arra, hogy segíts mások problémáinak megoldásában. Ilyenkor nem tudsz elég figyelmet fordítani magadra és a téged foglalkoztató dolgokra. Nézz utána, hogyan tölts egy kis időt egyedül, hogy koncentrálni tudj a problémáidra. Fordulj egy megbízható barátodhoz útmutatásért és támogatásért. Engedd meg, hogy a változatosság kedvéért valaki ápoljon téged.

Lapozz a következő oldalra

1. oldal 2. oldal 3. oldal 4. oldal
X