Kos

A mai nap alkalmas arra, hogy elgondolkodj az ambícióidon, Kos. Ha átgondolod, mit is akarsz valójában az élettől, az sokat segíthet a célok kitűzésében és az álmok megvalósításában. Elérésük gyakran olyan egyszerű lehet, mint egy döntés meghozatala és az első lépés megtétele. Ha például az az álmod, hogy ideális partnered legyen, és olyan valakivel vagy együtt, aki nem az, akkor a praktikus döntés az, hogy véget vetsz a jelenlegi kapcsolatnak. A félelem, az aggodalom és az önbizalomhiány azok a dolgok, amelyek visszatarthatnak a lépéstől.

Bika

A szokásosnál kicsit tétovábbnak érezheted magad, ha döntések meghozataláról van szó, Bika. Még ha valaki bizalmatlansággal vádol is, az óvatosságod sok bajtól kímél meg. Ha egy személy vagy egy helyzet miatt szkeptikusnak érzed magad, annak valószínűleg jó oka van. Vizsgáld meg, mire van szükséged ahhoz, hogy jól érezd magad, de ne menj olyan messzire, hogy megtagadd magadtól a lehetőséget.

Ikrek

Úgy érezheted ma, Ikrek, hogy meg kell védened az indítékaidat, és ez nagyon elbizonytalaníthat, különösen, ha nem látod az okát. Próbáld meg nem magadra venni a dolgot. Attól, hogy te tudod, honnan indulsz ki, még nem jelenti azt, hogy a másik is tudja. Lehet, hogy egyszerűen kommunikációs problémáról van szó. Tegyél erőfeszítéseket annak érdekében, hogy tisztázd az álláspontodat. Ha ez nem elegendő, akkor ez már nem a te problémád. A másik személynek kell megvizsgálnia a bizalmi problémáit.

Lapozz a következő oldalra

1. oldal 2. oldal 3. oldal 4. oldal
X