Pénteki horoszkóp, Február 18., Új lehetőségeket fedezünk fel!

Kos

A szerelmi és romantikus párbajok alkalmasak arra, hogy kritikus csúcspontra jussanak, Kos, és azt fogod tapasztalni, hogy az a személy, aki kihívást jelent számodra, elég sok puskaporral rendelkezik. A legjobb adottságaid a kommunikációs képességed és az, hogy egy kérdés mindkét oldalát meg tudod nézni. A kulcs az, hogy ne keveredj bele túlságosan érzelmileg, bár ezt sokkal könnyebb mondani, mint megtenni.

Bika

Rendkívül túláradó érzelmeid ma alkalmasak arra, hogy elriasszák az embereket, Bika, különösen, ha intim kapcsolatokat érintő ügyekről van szó. Hacsak nem az a célod, hogy meggyőzz mindenkit a környezetedben arról, hogy teljesen megőrültél, akkor talán az lesz a legjobb, ha visszavonulsz. Hagyd, hogy ma valaki más vegye át a vezetést, és lehet, hogy igen kellemesen meglepődsz majd azon, hogy hová jutsz ezzel a különleges személlyel.

Ikrek

Bár a hosszú távú tendenciák az életedben talán nem éppen úgy alakulnak, ahogyan szeretnéd, Ikrek, a rövid távú örömökből minden bizonnyal bőven akadnak, különösen ma. Nyugodtan engedj meg magadnak olyan dolgokat is, amikre általában nemet mondanál. Most nagyszerű lehetőség kínálkozik arra, hogy rendkívül erős köteléket alakíts ki egy hozzád közel álló személlyel. Találd meg ezt a kapcsolatot úgy, hogy elmerülsz azokban a dolgokban, amelyeket a legjobban szeretsz csinálni.

Lapozz a következő oldalra

1. oldal 2. oldal 3. oldal 4. oldal

Posted in Horoszkóp