Kos

Ma az elmúlt napok fizikai és érzelmi stressze miatt kissé rosszul érezheted magad. Ha teheted, ma nyugodj meg. Ez nem az a nap, amikor túlságosan elfoglaltnak kellene lenned, vagy új projektekbe kellene belevágnod. A félreértett kommunikáció okozhat egy-két bosszúságot, Kos, ezért próbáld megőrizni a hidegvéredet. Ne csinálj hegyeket a vakondtúrásból. Semmi olyan nem fog felmerülni, amit ne lehetne kezelni.

Bika

Zavaró álmok vagy nyugtalanító hangulatok támadhatnak ma, ami miatt azon tűnődhetsz, hogy valami nincs rendben, vagy valami rossz fog történni. Engedd el, Bika. Ha valami baj történik, az valószínűleg nem lesz valami nagy dolog. Lehet, hogy egy közelmúltbeli esemény régi benyomásokat váltott ki, amelyek ezeket az érzéseket okozzák. Az is lehet, hogy mások hangulatát is érzékeled, mivel magas az intuíciód.

Ikrek

A családtagok életében bekövetkező nyugtalanító fejlemények okozhatnak némi stresszt otthon. Magával a ház szerkezetével is lehetnek problémák. Talán a vízvezeték vagy az elektromosság igényel figyelmet. Ha valamelyik családtagod ideges, Ikrek, tartsd nyitva a kommunikációs csatornákat. Ha vannak olyan problémák, amelyek figyelmet igényelnek, akkor azokat most el kell intézni.

Rák

Ne lepődj meg, ha ma sok látogató lép be az ajtódon. Egy rokonod vagy munkatársad komor hangulatban lehet, ami rád is átragadhat, hiszen a szokásosnál is intuitívabbnak érzed magad. Ismerd fel, hogy ez nem tőled származik, Rák, és engedd el! Telefonon, e-mailben vagy postán téves információk érkezhetnek hozzád. Nézz utána a tényeknek, mielőtt elhinnéd őket.

Oroszlán

A munkatársakkal való kapcsolatod kissé feszült lehet a fokozott munkahelyi stressz miatt. Ha üzleti vagy romantikus partnerségen gondolkodsz, nem ez a nap a legalkalmasabb a döntésre. Kicsit zavaros lehet az elméd. Félreértések vagy téves információk miatt kételkedhetsz a partnerség bölcsességében. Ezt objektíven kell megfontolnod, Oroszlán. Kétségeid alaptalanok lehetnek.

Szűz

A barátokkal vagy a családdal való kommunikáció ma nem biztos, hogy könnyen megy, Szűz jegyű. Szokatlan gátlások tarthatnak vissza attól, hogy kapcsolatba lépj másokkal. Megpróbálhatod ezt azzal lerázni magadról, hogy túl keményen dolgozol, még akkor is, ha nem vagy biztos benne, hogy pontosan mit is akarsz csinálni. Ez egy jó nap arra, hogy magányosan olvass, tanulj vagy dolgozz projekteken. Egy hosszú séta napközben kitisztíthatja a fejedet, és újra lelkesedést ébreszthet benned.

Mérleg

Az intuíciód ma valószínűleg nagyon magas szinten működik, Mérleg. Ez nem a legjobb nap arra, hogy beteg vagy depressziós emberek között legyél. Valószínűleg átveszed a komorságukat, és ez esetleg elronthatja a napodat. Ez egy jó nap arra, hogy befejezd a régi projekteket, amelyeket esetleg elhalasztottál. Meglátásaid és leleményességed a szokásosnál valószínűbb, hogy megadják neked a szükséges motivációt.

Skorpió

Az anyagi biztonságoddal kapcsolatos félelmek gyötörhetnek ma, Skorpió. Elégedetlenség az eddig elvégzett munkáddal, és néhány célod elérésének késedelme elgondolkodtathat, hogy mit tehetnél jobban. Egy barátod indítékaival kapcsolatos kételyek miatt meginoghat a bizalmad az illető iránt. Szánj időt arra, hogy mindent objektíven mérlegelj. Valószínűleg nem minden az, aminek látszik.

Nyilas

Elgondolkodtál már azon, hogy jó szakmát választottál? A szakterületedből való kiábrándultság miatt a stressztől enyhén betegnek érezheted magad, és a teljes pályamódosításon gondolkodsz. Lehet, hogy ez a helyes lépés, de az is lehet, hogy nem. Nézz utána a rendelkezésre álló lehetőségeknek, és nézd meg, hogy mit érzel velük kapcsolatban, Nyilas, de várj néhány napot, mielőtt végleges döntést hoznál.

Bak

Messziről érkező, nyugtalanító hírek kissé felzaklathatnak és lehangolhatnak. A kísértés, hogy visszavonulj és merengj, túl erősnek tűnhet ahhoz, hogy ellenállj neki, de nem biztos, hogy ez a legjobb megoldás. A dolgok elvégzése valószínűleg a legjobb terápia az ilyen érzelmi helyzetekben, Bak. Ha tehát van egy új projekt, amit fontolgatsz, ez a nap a legalkalmasabb arra, hogy belevágj.

Vízöntő

Számot vethetsz a szakmai életeddel, Vízöntő. Ha ez így van, ügyelj arra, hogy a stratégia és a személyes célok egyensúlyban legyenek. Ha újságíró vagy, gondolkodj el azon, hogy a lap mellett magadnak is írj. Írhatnál regényeket, verseket vagy színdarabokat. Nem számít, hogy mit alkotsz, amíg pontosan tükrözi azt, amit érzel, és teljesen független a szakmai életedtől.

Halak

Ma valami furcsa dolog történhet. Valaki a családodból szemrehányást tehet neked, amiért a szakmádat választottad. Lehet, hogy a karrierednek kevés köze van ahhoz, amit a családodban hagyományosan csináltak az emberek. De csak azért, mert egy hagyomány elveszett, még nem jelenti azt, hogy gyászolni kell, Halak. Hallgass a szívedre. Ha olyan szakmát választottál, amelyre igazán hivatott vagy, tudni fogod.

X