Néhány csillagjegy egyszerűen szerencsés, ha a szerelemről van szó, és 2023. március 4-én három csillagjegy ismét bebizonyítja, hogy a legszerencsésebb a kapcsolatokban.

Ha hirtelen könnyedséget veszel észre a szerelemhez és általában az élethez való hozzáállásodban, akkor több mint valószínű, hogy a Hold-Vénusz trónusának hatását érzed. Ez a nagyon pozitív tranzit segíti a dolgok könnyebbé tételét.

Olyan világban élünk, ahol a stressz olyan sűrű és mindent elsöprő, hogy szükségünk van olyan dolgokra, amelyekre támaszkodhatunk, és kétségbeesetten szükségünk van az egyszerűségre, mivel minden olyan túlságosan bonyolult és időnként drámai körülöttünk.

2023. március 4-én, a Hold-Vénusz trinusa alatt úgy érezzük majd, hogy valami kattan; talán ebben a tranzitban nem tesszük magunkat elérhetővé a gondok számára.

Ez lehetséges; le tudjuk halkítani a túlzott zajt, és ez a fajta pozitív választás pontosan az az anyag, amiből a Hold-Vénusz trinus készül. Ha ki tudjuk kapcsolni a világ zűrzavarát, akkor a személyes életünk exponenciálisan profitálhat belőle.

A Hold-Vénusz trinus alatt látni fogjuk, hogy rajtunk múlik, mennyi drámát és zűrzavart engedünk be a világunkba, mivel ez a tranzit valóban és igazán „azt akarja”, hogy boldogok legyünk.

Sok csillagjegy számára ez a boldogság otthon kezdődik, és az a fajta szerencsés érzés, amit ma megtapasztalhatunk, az a fajta, ami abból fakad, ha intelligens lépéseket teszünk a szerelmi életünkben.

A tisztelet tiszteletet szerez nekünk, az együttérzés pedig együttérzést. Amit adunk, azt kapjuk, és ezen a napon, a Hold-Vénusz teinus alatt azt tapasztaljuk, hogy nagyon is hiszünk a szeretetben.

2023. március 4-én ez az a három csillagjegy, akik a legszerencsésebbek a szerelemben:

Lapozz a következő oldalra

1. oldal 2. oldal 3. oldal 4. oldal
X