Napi horoszkóp, Február 10., Hétfő

Napi horoszkóp Kos

Anyagi helyzete megkívánja, hogy olyan munkákat is elvállaljon, amikre egy fél éve még nemet mondott volna. Jól teszi, ha nem válogat, nem finnyáskodik, avagy nem becsüli magát alul. A Szaturnusz most egy másfajta pénzkezelési hozzáállást vár el öntől, és a mai napon kaphatja az első leckét tőle. Ha jól reagál, akkor lassan javulni fog a helyzete. Menjen elébe a kihívásoknak!

Napi horoszkóp Bika

Ön nyitott, kedves és melegszívű ember. Mostanában azonban még önt is próbára teheti a környezete. Emiatt kénytelen zárkózottabban viselkedni, ha meg akarja őrizni a saját határait. Minthogy a jóindulat alaptulajdonsága, ez eleinte igencsak nehezére eshet. Figyeljen az álmaira: az uralkodó bolygójával együtt álló Hold ma üzeneteket küldhet önnek a túlvilágról, vagy a tudattalanból – ahogy tetszik.

Napi horoszkóp Ikrek

Ön általában szereti sodortatni magát a lehetőségeivel, és valóban, most ez a legjobb, amit tehet. Uralkodó bolygója a csapongó Uránusszal áll együtt, ezért nem tudja uralni, kézben tartani a helyzetét, legalábbis nem minden értelemben. A legjobb, ha bízik a jó sorsában. Felvesz minden telefont, és igent mond minden lehetőségre, meghívásra, kötelezettségre. Aztán majd válogat, ha átlátja a helyzetet.

Napi horoszkóp Rák

Hiába is igyekszik, bizonyos dolgokat nem lehet kikerülni. Ilyen lehet egy mai napi konfliktus is. A nyilvánosság házában található bolygók még akkor is emberi konfliktusok tömegét zúdítják a nyakába, ha ön – szokásához híven – mindent megtesz azért, hogy azokat elkerülje. Vállalja fel inkább! De a fegyvernemet ön választja meg! Tudja: bármivel is dobják meg, ön dobjon vissza kenyérrel!

Napi horoszkóp Oroszlán

Ön általában eléggé önállónak tartja magát, és nem sokat ad mások véleményére. Ma azonban megváltozhatnak a dolgok. Valakinek az elismerésére nagyon is számít, és ha nem kapja meg, azt erős frusztrációként élheti meg. Úgy látszik, az illető jobban befészkelte magát a szívébe, mint gondolta volna. Lehetséges, hogy ez a tavasz egy új szerelmet ültet el a szívében?

Napi horoszkóp Szűz

Ön általában szerény, és nem szeret a nagy nyilvánosság elé kerülni. A mai napon azonban valahogy mégis reflektorfénybe kerülhet. És csodák csodájára még élvezni is fogja. A jó szereplését valamilyen jó munkájának, ötletének, a külsejének, vagy egyszerűen a kapcsolatainak köszönheti. Sütkérezzen a fényben! És győzze meg azokat, akiket meg kell győznie!

Napi horoszkóp Mérleg

Már jó ideje nyugtalanítja egy kérdés, hír, vagy lehetőség. Egyre nehezebben tűri, hogy csak lebegtetve van a dolog, de se igen, se nemet, se feketét, se fehéret nem mondanak. Ha ma sem mondanak semmit, ne várjon tovább: keressen más lehetőséget! A folyamatokat önnek kell elindítania, így, vagy úgy. Azért egy utolsó kísérletet még tehet, ha tényleg ez a szíve legnagyobb vágya.

Napi horoszkóp Skorpió

Volna mit javítania a munkahelyi kapcsolatain. Elsősorban persze a feljebbvalóival kapcsolatban, de ha ön vállalkozó, és a maga ura, akkor meg a hatóságokkal kell jobban törődnie. A mai nap alkalmas lehet arra, hogy ezen javítson. Használja ki a hétfő kezdeményező, érzelmes hangulatait. Vigyen be a saját süteményéből, kedveskedjen a kollégáinak! Közeledjen a megközelíthetetlenhez!

Napi horoszkóp Nyilas

A Neptunusz ma az uralkodó bolygójával alkot fényszöget, ebből következően jók a mai megérzései. De mégis inkább csak a pozitív sugallatokra hallgasson. A másokkal kapcsolatos rossz érzései ugyanis csak arra jók, hogy megakadályozzák önt a cselekvésben. De ha csak egyetlen szimpatikus embert talál, akkor azzal nyugodtan együttműködhet. Figyelem: a sugallat nem használható fel azonnali pénznyerésre!

Napi horoszkóp Bak

A sors megint próbára teszi az ön kitartását. És persze megint nem vall kudarcot. Szerencsére ön ma az égiek kegyeltje, ezért a földi erők nem tudják elgáncsolni. Azért ez nem jelenti azt, hogy mindent figyelmen kívül kellene hagynia. A jó megoldások nemcsak öntől eredhetnek: ezt sohase feledje el! Meghallgathat egy kéretlen tanácsot, attól nem szenved csorbát a tekintélye.

Napi horoszkóp Vízöntő

Próbáljon meg csapatban dolgozni! A hirtelen és egyénieskedő ötletek ma nem vezetnek semmi jóra. Különösen így van ez akkor, ha épp a főnökével nem tudja elfogadtatni zseniálisnak vélt, de a közfelfogás szerint mégsem keresztülvihető ötleteit. Azért ne hallgasson el semmit: részeredményeket elérhet. És be kell látnia, hogy mások esetleg lassabban gondolkodnak.

Napi horoszkóp Halak

Igaz a mondás: lassan járj, tovább érsz! Ezt ön a vérében érzi, hisz aligha lehet kétkedőbb és lassúbb jegyet találni, mint éppen ön. Azonban ma épp e – manapság olyannyira negatívnak tartott – tulajdonságának köszönheti azt, hogy megoldást talál egy bizonyos gondjára. A nemcselekvés lehet ma az ön igazi fegyvere. A türelem. Ha vár, a dolgok ma megoldódnak.

Related Posts

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük