Cover Image

Mit nem hajlandóak feláldozni egyes csillagjegyek a kapcsolataikért

Van, aki hajlandó sokat áldozni a kapcsolatáért, van, aki kevésbé. Vannak azonban dolgok, amelyeket soha nem fognak feláldozni, és ezek a következők

Kos

Nem hajlandó feláldozni álmait. Hétvégén nem mindig lesz szabad, mert sok a tennivalója. Keményen dolgozik, és soha nem adja fel céljait.

Bika

Nem hajlandó feláldozni a rutinját. Partnerének meg kell értenie, hogy az ütemezése be van állítva. Nem túl rugalmas, és előre meg kell tervezned a dolgokat.

Ikrek

Nem hajlandó feláldozni az idejét. Még akkor is, ha párkapcsolatban él, sok privát időre, térre és függetlenségre van szüksége.

Rák

Nem hajlandó feláldozni a barátokat és a családot. Nem szakítja meg a kapcsolatot az általa szeretett emberekkel. Partnerének meg kell szoknia, hogy osztozkodni kell rajta másokkal.

Oroszlán

Nem hajlandó feláldozni saját szükségleteit. Nem úgy fog viselkedni, mint a párja anyja, és nem szalad hozzá, amikor hívja. Mindig elsőbbséget élvez.

Szűz

Nem hajlandó feláldozni háziállatait. Mindig jobban szereti őket, mint bárki mást, és a partnerének meg kell tanúlni együtt élni ezzel.

Mérleg

Nem hajlandó feláldozni a jövőképét. Tudja, hol szeretne lakni, és hány gyermeket szeretne. Ha a partnere nem osztozik céljain akkor nem Önhöz való.

Skorpió

Nem hajlandó feláldozni az intim szükségleteit. Partnerének annyit kell adnia, amennyit kap. Nem lesz megelégedve a gyengébb nemi élettel.

Nyilas

Nem hajlandó feláldozni a boldogságát. Tudja, hogy nem a szerelem a legfontosabb, ezért ha valaki, akit szeret, bántja, akkor távozik. Nem marad, mert nem tűri el, hogy újra bántsa.

Bak

Nem hajlandó feláldozni a pénzét. Hajlandó megosztani a számlákat partnerével, de nem ad neki sok pénzt. Anyagilag nem fogja támogatni, ha nem mozdítja egy úját sem.

Vízöntő

Nem hajlandó feláldozni kedvenc zenéit és kedvenc műsorait. Nem bújik álarc mögé, hogy bárki mást lenyűgözzön. Csak magát adja!

Halak

Nem hajlandó feláldozni mentális egészségét. Ha a kapcsolat túl stresszes lesz, kimerül. Készen áll a munkára, de nem hajlandó csökkenteni a normáit a kapcsolat fenntartása érdekében.

X