Mit hoz az Oroszlán szezon az egyes csillagjegyeknek?

Az asztrológusok azt javasolják, hogy a nagylelkűség érdekében használjuk ki az Oroszlán szezont. A legjobb megvilágításban az Oroszlánok jobban ragyognak, mint a többi csillagjegy. A következőképpen néz ki ez a szezon az egyes csillagjegyekre nézve.

Kos

Érdekelni fog a társasági életet, a társadalmi életed lesz az első. Élvezni fogod minden pillanatát. Akik egyedülállók, viharos szerelmi életre és sok kalandra számíthatnak. Lehetséges, hogy valaki a múltból visszatérhet az életedbe.

Bika

Az oroszlánszezonban kutass a karriered javításának módjairól. Amikor a retrográd Jupiter belép a jeledbe, július 28-án a kreativitás lendületét fogod érezni. Használd ezt az időszakot az üzleti terved előrehaladásához.

Ikrek

Ebben a hónapban többet kell pihenned és kerülnöd kell a kísértéseket. Ahelyett, hogy mindenben megalkudnál, takaríts meg energiát. Csak azt csináld, ami igazán boldoggá tesz.

Rák

Az oroszlánszezon a világosság időszakát hozza el. Olyannak fogod látni az embereket, amilyenek. Ez a pontosítás a társadalmi életben is “megtisztulást” eredményez. Itt az ideje, hogy a lélek felépüljön. Ahogy tisztábban látod a világot, szánj több időt arra, hogy bekukkants a személyiséged mélyére.

Oroszlán

A bolygók helyzete arra ösztönöz, hogy mélyen belenézz minden kapcsolatodba, a szeretetbe, a társadalmi és az üzleti életbe. Merész, nehéz, de helyes döntéseket fogsz hozni.

Szűz

Az érzések megmutatása nem mindig könnyű. De most teljesen kinyílsz. Használd ezt az időszakot kommunikációs képességeid erősítésére. Oszd meg érzéseidet a közeli barátaiddal, és segíts nekik megérteni magadat.

Mérleg

Ebben a hónapban luxus dolgokkal akarod meglepni magad. De légy óvatos. A legjobb pénzt megtakarítani, mert az irracionális vásárlás pénzügyi problémákat okozhat. Élvezd a már meglévő dolgokat.

Skorpió

Felújításon, otthon vagy kert rendezésén gondolkodsz? Ez az időszak ideális hozzá. A Retrográd Jupiter július 28-án lép a Vízöntő jegyébe, és új projekteket hoz számodra. Optimista és cselekvésre kész leszel!

Nyilas

Lelkes és optimista vagy. Ez az időszak azonban kimerít. Fogadd el az érzéseidet, és kerülj minden olyan tevékenységet (és embert), amely elfáraszt. Az energia és a kreativitás új lendületére számíthatsz augusztus 8-án, amikor megjelenik az új hold.

Bak

Van egy állandó érzésed, hogy csak egy részét adod magadnak? Fontold meg, hogy jobban önmagad legyél ebben a hónapban. A pénzre és a karrierre fogsz koncentrálni. És ne aggódj, mindent kézben tarthatsz!

Vízöntő

Szakítani fogsz a magány iránti vágyaddal. Ez meg fog zavarni, de ne aggódj. Ez az időszak nem tart sokáig. Koncentrálj a jelenre, és ne aggódj túlságosan azért, hogy mi történhet.

Halak

Ebben az időszakban minden álmodat megvalósíthatod. Újjászületettnek és motiváltnak érzed magad. Lehetséges új vállalkozás elindítása, amelyről mindig is álmodtál. Az Oroszlán szezon vége felé határozottabb leszel.

Posted in Asztrológia