Cover Image

Milyen kommunikációs stílusa van az egyes csillagjegyeknek a párkapcsolatban?

A kommunikáció nagyon fontos egy kapcsolatban, különösen, ha nem akar félreértéseket és vitákat a partnerével. Ezenkívül az asztrológia feltárja, hogyan kommunikálnak az egyes csillagjegyek, és ez segít javítani a párkapcsolatban.

Kos

Brutálisan őszintének tűnik, de a legmélyebb érzéseket magadban tarja. Ez arra késztetheti az embereket, akikkel randevúzik, hogy kevésbé törődsz velük, mint valójában.

Bika

Ne féljen beszélni. Fedje fel a mély az érzéseit. Soha se nem tartsa vissza a haragot vagy a könnyeket. De néha jobb többet hallgatni, mint beszélni. Nem ad azonban elég teret arra,hogy a másik ember felé igazán kifejeze érzéseit, mert csak a sajátjára koncentrál.

Ikrek

Vegyes jeleket küldesz akár még véletlenül is. Nem tudja elmondani partnerének, hogy hogyan érzi magát, mert még Önmagát se ismeri. Az érzései óráról órára változnak. Lehet, hogy hazugnak látszik, de a valóságban maga se tudja, hogy mi az igaz igaz.

Rák

Szeretné, ha párja képes lenne gondolatokat olvasni. Nem akarja elmondani neki, hogy miért ideges. Azt érzi, hogy már rég tudnia kéne, hogy mi a baj. Sajnos, mivel megpróbálja elkerülni a veszekedést azzal, hogy megtartja az érzéseit, partnere soha nem tudja, mi a baj. És ez azt jelenti, hogy a rossz viselkedése folytatódik.

Oroszlán

Ön remekül kitudja fejjezni érzéseit, mert pontosan tudja, mit akar és hogyan szeretné, hogy mások bánjanak Önnel. Kapcsolatában nincs hely félreértéseknek, mert egyenesen a lényegre tér.

Szűz

Nehezen fejjezi ki érzéseit, mert nem akar túl érzelmes lenni. Ragaszkodni akar a tényekhez. Néha inkább mindent magában tart, hogy ne bántson meg senkit.

Mérleg

Beszédes és manipulatív. Amikor valaki felzaklatja, nemcsak azt mondja meg nekik, hogy tévedtek, hanem eléri azt is, hogy bocsánatot kérjenek. Rettenetes érzéssel tölti el, ha valaki megbántja.

Skorpió

Terjeszteni akarja a boldogságot, bárhová is megy. Nem akarja elrontani a hangulatot, ezért magában tartja a problémákat. Lehet, hogy viccelődik azzal, hogy ideges ,de az emberek soha nem fogják megtudni, hogy ez igaz-e.

Nyilas

Mindent elmond úgy ahogy van. Ha mérges vagy, ha ideges, ekkor elmondja azt, és elvárja, hogy partnere is ugyanezt tegye. Ha a partnere megpróbálja elkerülni a problémák megoldását, a kapcsolata nem fog működni.

Bak

Nem akarja megmutatni a gyengeséget, és úgy viselkedik, mintha érzéketlen lenne. Soha nem mutatja ki amikor valaki bántja az érzéseit. Ahelyett, hogy megbeszélné a problémát inkább szépen lassan megszabadúl azoktól az emberektől akik bántják. Ezért túl sok jó embert veszít el.

Vízöntő

Megpróbálja megvizsgálni a helyzetet a másik szemszögéből is, ezért sok kérdést fog feltenni. Pontosan tudni akarja, miért tette azt az illető amit tett, mielőtt megbocsátana neki.

Halak

Túl drámai. Túloz az érzéseiden, ezért néha az embereknek nehézségeik vannak kideríteni, hogy komolyan ideges vagy-e, vagy öt perc múlva elmúlik. Nem tudják, hogyan vigasztalják meg, mert nem tudják, mennyire bántották az érzéseit.

X