Cover Image

Milyen anya leszel a csillagjegyed szerint?

Mi a sikeres és jó anyaság titka, tele szeretettel, megértéssel, tisztelettel és egységgel? Ez az anyai ösztön valóban veleszületett, vagy megtanulják és elsajátítják, ahogy a lányok nőnek és fejlődnek? Mint a legtöbb helyzetben, itt is az asztrológia rejti a válaszokat, és azt mondja, hogy a titok minden egyes állatöv jegyében rejlik. Olvassa tovább, hogy megtudja.

Kos - Reese Witherspoon

Erős és határozott, mindig meg akarja védeni gyermekét. A Tüzes jegyek energikus és független vezetők és harcosok, akik nem adják fel olyan könnyen. A Kos jegyében született anyák soha nem fogják feladni a harcot önmagukért és szeretteikért, ami nagyszerű tanulság gyermekeik számára.

Bika - Jessica Alba

A bikák makacsak, bátrak, kitartóak és mindig jobbra törekszenek. Vegyük például Jessica Albát, aki javában éli életét, és gyermekei számára is utat nyit a siker előtt.

Ikrek - Alanis Morissette

Egyrészt nyugodt és földhözragadt, másrészt tájékozott és vágyakozik a tudásra, az Ikrek az információs és kommunikációs bolygó - a Merkúr - vezetésével él. Az Ikrek anyák gyakran ellenőrzik az utat, amelyen járnak, mielőtt gyermekeiket ráengednék.

Rák - Liv Tyler

A rák anyák az egész horoszkóp anyái. Törődnek a körülöttük lévő világgal, és mindent megtesznek, hogy meleg és biztonságos otthont biztosítsanak gyermekeiknek. Gyengéd és érzékeny természetűek, és tele vannak szeretettel.

Oroszlán - Jennifer Lopez

Az oroszlánok szórakoztatóak, érdekesek, nagyok és mindig a legfőbbek. Valóban tudják, hogyan kell jól érezni magukat. A nagylelkű, kedves és mindig mosolygós oroszlán anyák nagyszerű kalandorok, akik néha kissé önközpontúak lehetnek. De gyermekeiknek mindig ott vannak, hogy segítsenek nekik újra felfedezni saját magukat és identitásukat, ahogy ez Jennifer Lopez esetében is történik.

Szűz - Nicole Ritchie

A szűz anyák az egyensúly, a rend, az ütemezés és a szervezés királynői. Néha tudják, hogyan kell kissé szigorúan viselkedni önmagukkal, és ragaszkodniuk kell a legkisebb részletekhez, de emiatt gyermekeik mindig jó modorúak, kulturáltak és kedvesek lesznek.

Mérleg - Kate Winslet

A Mérleg nem akar triviális dolgokon foglalkozni, és erkölcsre, igazságosságra és fegyelemre fogja tanítani gyermekeiket. A zűrzavar művészetként használják, és gondoskodnak arról, hogy gyermekeik minél többet utazzanak. Észre fogja venni, hogy Kate Winslet karrierjét és magánéletét külön és kiegyensúlyozottan tartja.

Skorpió - Hillary Clinton

A Skorpiók azt akarják, hogy otthonuk biztonságos hely legyen, amelynek melegségét és szeretetét az egész család élvezni fogja. Rettenthetetlenek és védik gyermekeiket, és minden helyzetet bátran, tiszta, egyedi látásmóddal kezelnek.

Nyilas - Tyra Banks

A nyilas anyákat a legviccesebbnek tartják az egész horoszkópban. Jó humorérzékük, szórakoztatóak és kalandosak. A legnagyobb kihívás az, hogy szigorú szülő legyenek, aki fegyelmezni akarja gyermekeit, miközben szórakozik velük. Ilyen Tyra, aki nemrég anya lett, és megpróbálja megmutatni gyermekeinek, hogy ő is szigorú tud lenni, annak ellenére, hogy inkább játszik és nevet velük.

Bak - Christy Tourlington Burns

A Bakok erősek, koncentráltak, szorgalmasak, szorgalmasak és családias emberek. A Bak anyák azt akarják, hogy gyermekeik sikeresek legyenek, és mindent megtesznek annak érdekében, hogy megtisztítsák az utat a hegy tetejére.

Vízöntő - Cheryl Crow

A Vízöntő anyák nem akarnak tipikusak lenni, és nem tartanak be semmilyen egyezményt és szabályt. Eredeti, egyedi, és kényelmes lehet rocksztárként és könyvtárosként egyaránt. Megtanítják gyermekeiknek az összes értéket és arra, hogyan legyenek jó emberek a világon.

Halak - Cindy Crawford

A Halaknak nagy a szívük, és minden szeretetüket átadják gyermekeiknek. Együttérzőek és gondoskodók, és néha tudják, hogyan lehetnek nagyon óvó anyák. Imádják gyermekeiket, és kifejező, intelligens művészekké nevelik őket, akik értékelik az életet. Cindy Crawford szerint a legnagyobb kihívás számára a gyermekek megbüntetése és fantáziájuk valóra váltása.

X